Haberler

Çanakkale Boğazı'nda Rus ve Türk Savaş Gemileri Karşı Karşıya

Güncelleme:

Çanakkale Boğazı'nda, Rus Donanması'na ait güdümlü füze destroyeri Smetlivy ile NL-123 borda numaralı TCG Sarucabey isimli Türk çıkarma gemisi aynı anda karşılıklı geçiş yaptı.

Çanakkale Boğazı'nda, tehlikeli bir yakınlaşma oldu. Rus Donanması'na ait güdümlü füze destroyeri Smetlivy ile NL-123 borda numaralı TCG Sarucabey isimli Türk çıkarma gemisi aynı anda karşılıklı geçiş yaptı.

KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Geçen Aralık ayında Ege Denizi'nde Türk balıkçı teknesine ateş açmasıyla gündeme gelen Rus Donanması'na ait 870 borda numaralı güdümlü füze destroyeri Smetlivy, Çanakkale Boğazı'ndan geçti. Marmara Denizi'nden saat 13.30'da giriş yapan Rus savaş gemisi 14.45'de Çanakkale önlerine ulaştı. Rus Savaş Gemisi Smetlivy iki Türk Sahil Güvenlik Botu eşliğinde Nara Burnu'nu dönerken, Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yapan NL-123 borda numaralı Türk çıkarma gemisi 'TCG Sarucabey' de Çanakkale önlerine ulaştı. Rus ve Türk savaş gemileri Eceabat önlerinde karşılaşınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

RUS GEMİSİ AKDENİZ'E İNDİ

Boğaz geçişi sırasında, Rus destroyeri Smetlivy'in, güvertesinde askerlerin nöbet tuttuğu görüldü. Smetlivy'nin sıcak gelişmelerin yaşandığı Suriye'nin de bulunduğu Akdeniz'e ineceği ileri sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Denizi Ege Denizi Çanakkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (96)

Amedli Memo:

Kürtler''in Safı Bellidir Rusya''nın askerleriyiz.

18
54
yanıtYanıtla
yurt:

rusyanın askeri değil köpeğiyiz demen lazım

yanıt17
yanıt3
şakir:

Evet,

yanıt5
yanıt1
kürt Mobil-ANDROID:

türkler fasistligi unutacak adam olacak savas cikarsa kürtler yine bu ülkeyi kurtaracak

14
52
yanıtYanıtla
bas git kobaniye:

ne zaman kurtardin ki simdi kurtarasin siginti

yanıt44
yanıt4
adem:

karşı karşıya gelse ne olacak sıkıysa dokunun o rus gemısı boğazad gecerken rusyanın tum uzun menzılı fuzelerının hedefı namluları turkıyeye dönuktu ısatnbulu boğazı başınıza yıkar rusalr rusya öyle yunanıstan surye ıraka benzemez meydan okuyasınız zor fenı bozar

6
48
yanıtYanıtla
şakir:

Korkma lan tavuk

yanıt11
yanıt0
OFLU:

KORKMA ARKADŞMM YA NE OLMUŞ ONLAR DAHA ELLERİNDEKİ KOORDİNATLARI VURAMIYO . BU KADAR GÖZÜNDE BÜYÜTME

yanıt7
yanıt0
Bingol Dimili:

Swingerci türklere bak sen ulan bir mermi sıkılsa kaçacak delik ararsınız zirtolar biz burda mermiye kafa atiyiğ

11
42
yanıtYanıtla
Trabzon:

Sen osmanliyi unuttun herhalde. Canakkale savasi da. Biz oh guzel sultanlarin ve askerkerin torunlariyiz.

yanıt8
yanıt1
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title