Haberler

Çanakkale Bir Hilal Uğruna" Etkinliği

"Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği- Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlik Denizli'de gerçekleştirildi Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği "Bir Hilal Uğruna Çanakkale" etkinliği Denizli'de yapıldı.

"Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği- Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlik Denizli'de gerçekleştirildi Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği "Bir Hilal Uğruna Çanakkale" etkinliği Denizli'de yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda şair Serdar Tuncer, Çanakkale Savaşı ile ilgili şiirler okudu. Tuncer'in, Çanakkale Savaşı ve savaş sonrasındaki dramı görsel sunumlarla, yokluk içindeki milletin çocuklarının askere alınarak, varlık ve yokluk mücadelesi verildiğini anlattığı etkinlikte, katılımcılar duygulu anlar yaşandı.? Türk Halk Müziği yorumcusu Cihan Yıldız, Çanakkale türküleri seslendirdi.Programın sonunda Çanakkale Savaşı Müzesi ve Fotoğraf Sergisi gezildi.Etkinliğe, Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Gürkan Tekin, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. -"Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Çanakkale Zaferi Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title