Haberler

Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Özdurak Açıklaması

"(Eczacıbaşı VitrA maçı) Dünkü maçta elimizden geldiğince mücadele etmeye çalıştık ama rakibi anlatmaya gerek yok. Hedefimiz, Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ve İlbank maçlarını kazanmak"

Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un Antrenörü Üzeyir Özdurak, 3-0 yenildikleri Eczacıbaşı VitrA müsabakasında ellerinden geldiğince mücadele etmeye çalıştıklarını belirterek, "Rakibi anlatmaya gerek yok. Hedefimiz, İller Bankası ve Yeşilyurt maçlarını kazanmak" dedi.

Özdurak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eczacıbaşı VitrA'ya mağlup olmalarına karşın oyuncularının performansı ve oyunundan memnun olduğunu söyledi.

Dünyanın ve Türkiye'nin en güçlü takımlarından biriyle mücadele ettiklerini anlatan Özdurak, "Dünkü maçta elimizden geldiğince mücadele etmeye çalıştık ama rakibi anlatmaya gerek yok. Hedefimiz, Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ve İlbank maçlarını kazanmak. Ciddi eksikliklerimiz var. Buna rağmen bu iki maçı kazanmak için çalışacağız" diye konuştu.

Polonyalı oyuncu Kinga Kasprzak'ın sakatlığının sürdüğünü dile getiren Özdurak, "hedef maçları"nda oynayıp oynamayacağını İstanbul'da yapılacak kontrollerin ardından belirleneceğini ifade etti.

Üzeyir Özdurak, sezon başında Halkbank'tan transfer edilen Aslı Köprülü'nün sözleşmesinin feshedilmesine ilişkin, "Bu oyuncumuz, takımda kalmak istemediğini yönetime iletti. Yönetimimiz de bu isteği olumlu bulup oyuncunun sözleşmesini feshetti ancak Aslı, ihtiyacımız olan yerli oyuncuydu" ifadesini kullandı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Belediyespor Yeşilyurt Bakırköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title