Haberler

Çanakkale Bakan Kılıç'tan Gezi Çıkışı

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde partisinin İlçe kongresine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde partisinin İlçe kongresine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gezi eylemlerini eleştiren Bakan Kılıç, "Özgürlük arayışı bahanesiyle ne kadar özgürlük hakkı varsa hepsi ihlal edildi. Bu nasıl özgürlük ve hak aramak? Başkasının malına canına zarar vererek nasıl hak arıyorsunuz? Size bu yetkiyi kim veriyor" dedi.

Ankara'dan uçakla Çanakkale'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak merkeze bağlı Güzelyalı Köyü'ndeki Gençlik Kampı tesislerini inceledi. Ardından 18 Mart Stadyumu'nda devam eden onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Sonrasında Bakan Kılıç, AK Parti Çanakkale milletvekilleri Av. Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile birlikte Kültür Sarayı'nda yapılan AK Parti Biga 5'inci Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Biga'ya geçti. Mevcut Başkan Yasin Öztürk'ün aday olmadığı Ahmet Şahin'in tek isim olarak girdiği seçimde partililere seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Şahin, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti'nin 12 yıl boyunca iktidarda kalmasını ve büyümesini parti içi beraberliğe bağlayan Bakan Akif Çağatay Şahin, "Çanakkale bizim Cumhuriyetimizin, devletimizin temellerinin atıldığı; milletimizin birlik, beraberlik destanının yazıldığı, köklerinin atıldığı çok farklı anlamlar taşıyan özel bir memleket. Burada atılmış olan tohumların yeşermesi için yürünen yolda ve sonuca ulaşması için verilen mücadelede, benim memleketim meşale şehir Samsun da kilometre taşlarından birisidir. Dolayısıyla bugün Biga'da önemli bir kongre yapıyoruz. Bu kongrelerimiz bizim yenilenmek, bir araya gelmek ve kan tazelemek için bir fırsattır. Biz AK Parti olarak bu yenilenme yarışında çok önemli mesajlar veriyoruz. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, hizmet sevdamızın mesajlarını veriyoruz. Bugün Biga'da 5'inci Olağan kongremizi yapıyoruz. Bir arkadaşımız görevi bir başka arkadaşımıza devrediyor. Ama beraber olmaya devam ediyoruz. Bizim gücümüz burada" dedi.

"BU NASIL ÖZGÜRLÜK VE HAK ARAMAK"

Konuşmasında birçok farklı darbe girişimiyle karşı karşıya kaldıklarını, ancak millete olan hizmet aşklarının bütün bunları aşmalarına vesile olduğunu söyleyen Bakan Kılıç, gezi eylemlerini hatırlattı. Gezi olaylarıyla ülkenin dünyaya çok farklı gösterilmek istendiğini, ancak gerçeğin görüldüğünü söyleyen Bakan Kılıç, "Özgürlük arayışı bahanesiyle ne kadar özgürlük hakkı varsa hepsi ihlal edildi. Bu nasıl özgürlük ve hak aramak. Başkasının malına canına zarar vererek nasıl hak arıyorsunuz. Size bu yetkiyi kim veriyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kamu düzenini ve huzurunu bozmaya çalışarak neyi elde edeceğinizi zannediyorsunuz. Birliğin ve beraberliğin olduğu yerde başarının da geleceğini bilmiyor musunuz. Dolayısıyla biz birlik ve beraberlik ile yolumuza devam edeceğiz ve 77 milyona hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizde ayrı gayrı yok" dedi.

BİGASPOR FORMA VE ATKISI HEDİYE EDİLDİ

Konuşmasının sonunda Bakan Kılıç'a üzerinden adının yazıldığı Bigaspor forması ve atkısı hediye edildi. Bakan Kılıç, öğle yemeği sonrası Biga'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Çanakkale Biga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title