Haberler

Çanakkale Apartman Dairesindeki Yangın Korkuttu

Apartman dairesindeki yangın korkuttu ÇANAKKALE'deki bir apartmanda, dubleks olan dairenin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Apartman dairesindeki yangın korkuttu

ÇANAKKALE'deki bir apartmanda, dubleks olan dairenin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binayı saran dumanlar yüzünden evlerinde mahsur kalan ve dumandan etkilenen üç kişi, merdivenli itfaiye aracıyla kurtarıldı. Dumandan etkilenenlere ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. İtfaiyenin çalışmasıyla da yangın söndürüldü.

İsmetpaşa Mahallesi Nilüfer Sokaktaki Öztürk Apartmanı'nın en üst katında, dubleks olan dairenin çatı katında, bugün saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Dört katlı binadan yükselen dumanları görenler yangını, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Merdiven boşluklarını saran duman yüzünden bazı apartman sakinleri evlerinde mahsur kaldı. İhbar üzerine sokağa harekete eden itfaiye, söndürme çalışması başlattı. Evlerinde mahsur kalan üç kişi, merdivenli itfaiye aracıyla tahliye edildi. Bina sakini iki kadının, kafesteki muhabbet kuşunu da yanlarına alarak dışarıya çıktığı görüldü. Dumandan etkilenen üç kişiye, olay yerine çağrılan ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürüldü. CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yangının çıkış nedenini araştırıldığı belirtildi. Polis ve itfaiye, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title