Haberler

Çanakkale - AK Parti'den Çanakkale'de Hizmet Aracı ve Bisikletli Tören

Ak Parti'den Çanakkale'de hizmet aracı ve bisikletli tören AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 500 lira sembolik ücretle belde belediyeleri için alınan ikinci el beş hizmet aracı ve başarılı öğrencilere hediye edilecek 100 bisikletin dağıtımı için tören düzenledi.

Ak Parti'den Çanakkale'de hizmet aracı ve bisikletli tören

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 500 lira sembolik ücretle belde belediyeleri için alınan ikinci el beş hizmet aracı ve başarılı öğrencilere hediye edilecek 100 bisikletin dağıtımı için tören düzenledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın girişimleriyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 500 lira sembolik ücretle kentin beş belde belediyesine hibe edilen ikinci el beş hizmet aracı ile başarılı öğrencilere hediye olarak verilmesi amacıyla temin edilen 100 bisiklet için İskele Meydanı'nda tören düzenlendi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Erdener Can, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Çanakkale üçüncü sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ve partililer törene katıldı.

AK Partili Turan, geçtiğimiz aylarda yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ilçelere altı minibüs temin ettiklerini hatırlattı. Milletvekili Turan, "Şimdi beldelerimizin ilçelerle olan diyaloglarını attırmak için Gelibolu'ya bağlı Evreşe, Lapseki'ye bağlı Umurbey ve Çardak, Biga'ya bağlı Gümüşçay ve Yenice'ye bağlı Kalkım olmak üzere beş beldemize birer araç imkanı sunduk. Ayrıca 100'e yakın bisikletimizi de derece yapan öğrencilerimize vermek üzere başkanlarımıza teslim ediyoruz bugün. Bunlar tabiri caizse halk ifadesiyle devede kulak. Bunlar kampanyamıza renk katsın diye küçük işler" dedi.

Konuşmanın ardından Milletvekili Avukat Bülent Turan ve parti yöneticileri, ikinci el araçların anahtarlarını ve bisikletleri belde başkanlarına teslim etti. Partililer, bisikletlerin önünde fotoğraf çektirirken; AK Partili Turan da bir bisiklete binerek poz verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title