Haberler

Çan Şehit Kurmay Binbaşıya Ağlıyor

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Lice Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un babaevinde yas var.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerin döşediği mayına basarak şehit olan iki askerden Lice Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un annesi Zehra Kurt'un ilk sözü "Vatan sağ olsun" oldu.

Acı haberi şehit Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Terzialan beldesinde marangoz olan babası Ahmet ve ev hanımı annesi Zehra Kurt'a Çan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sercan Canbaz ile Çan Kaymakamı Hasan Gözen verdi. Beş çocuklarından en küçüğü olan Ercan Kurt'un şehit haberini alan Zehra Kurt, "Vatan sağ olsun. Oğlumu ne zorluklarla büyütüp bugünlere getirdim. Bir terör olayı sonrası onu kaybettik. Yüreğim yanıyor" dedi.

Acı haber verilirken, bir ambulans ve sağlık ekibi kapıda hazır bekletildi. Bir yıldır Lice İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan şehit Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un baba evi ve bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin evi taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile doldu.

Gözü yaşlı baba Ahmet Kurt, eşiyle birlikte taziyeleri kabul etti. Şehit Kurmay Binbaşı Kurt'un eşi Fatma (36), çocukları Koray (6) ve Gökçe Kurt'un (2.5) Diyarbakır Lice'de oldukları öğrenildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Ahmet Kurt Çanakkale Lice Politika Güncel Haberler

title