Haberler

Can Kardeşlerin Macerası 4 İlçede Sahnelendi

Konya'nın Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nün sorumluluk alanındaki ilçelerde Sincap Çocuk Tiyatrosu tarafından "Can kardeşlerin macerası" adlı oyun sahnelendi.

Konya'nın Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nün sorumluluk alanındaki ilçelerde Sincap Çocuk Tiyatrosu tarafından "Can kardeşlerin macerası" adlı oyun sahnelendi.

Beyşehir ilçe merkezi ve Üçpınar köyü, Derebucak ilçesi Durak köyü, Hüyük ilçe merkezi ve Mutlu ile Kıreli beldeleri, Seydişehir ilçesi Bostandere, Ketenli ve Ortakaraören beldelerinde 30 Mayıs-1 Haziran 2012 tarihleri arasında sahnelenen tiyatro oyunu izleyicilerden ilgi gördü.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık yaptığı açıklamada, "Çocuklarımıza orman sevgisini aşılamak, Orman Genel Müdürlüğü tarafından öncelikli hedef kitleyi oluşturan 1-3'üncü sınıflar başta olmak üzere tüm çocuklarımıza yönelik olarak gerçekleştirilen tiyatro oyununda, gençlerimiz de var olan dinanizmin ormanların korunması yönünde harekete geçirilmesi hedeflenmektedir. Sergilenen tiyatro oyununda özelikle orman yangınları bakımından hassas olan yaz dönemi başında bu konuya da ağırlık verilerek, çocuklarımızın orman, doğa ve çevre konularında eğitim alması ve bilinçlenmeleri de amaçlanmaktadır" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Beyşehir Üçpınar Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title