Haberler

Can Dündar'a Saldırı Anının İlk Görüntüleri!

Güncelleme:

MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci Can Dündar'a mahkemenin karar için ara verildiği sırada kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Dündar yara almazken kurşun NTV muhabirinin bacağını sıyırdı.

CAN DÜNDAR'IN AYAKLARINA DOĞRU ATEŞ ETTİ

Saldırgan "Sen vatan hainisin" diye bağırarak yere 2-3 el ateş etti. Saldırıda Can Dündar yara almazken yerden seken kurşunlardan biri NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı. Hafif yaralanan muhabir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ELLERİNİ KALDIRIP TESLİM OLDU

Saldırı sonrasında polisler silahlarını çekerek şahsın etrafını sardılar. Polisler silahını atmasını teslim olmasını söyledi. Silahlı saldırgan ateş ettikten sonra ellerini havaya kaldırıp üzerinde silah olmadığını polislere gösterdi. Daha sonra yere diz çöktü ve yere yatarak teslim oldu.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Saldırgan olayın ardından polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Al Jazeera Türk'ün haberine göre saldırganın üzerinden Murat Ş. adlı kimlik çıktı. Saldırgan 1976 Sivas doğumlu. Emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Can Dündar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (42)

CAN:

TUH BOSA GITTI 3 MERMI

9
11
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Akkoyunlara duyrulur. . Sahibiniz AB ye rest cekmis. . Zaten akpnin AB ye uye olmak istemesi laikligi istemesi gibi birsey. . E zaten laiklik karsiti ne anlar avrupadan medeniyetten. . Kendi cöplugunde sesi gur cikarken degilmi. . AKpnin avrupa politikasida böylelikle bitti. . Gecmis ola. .

5
13
yanıtYanıtla
Biat mi asla..:

Bu arada, avrupaya rest cekmesi terörle mucadeleymis. . Sadece pkk yi kastetmis asrin liderimiz, halbuki AB bastan demisti, sinirlari suriyedeki teröristlerin gecisini engelle diye. . Yani sadece pkk demis ama, AB suriyedeki teröristleri kastetmis . . Asrin liderimiz isine geleni cekmis önemli yeri atlamis. . Sen ulkeni koruyorsun pkk dan buna kimse zaten karisamaz. . Ama sinirinida korumak zorundasin isid el nusra, bir terör örgutudur. . Nokta. .

yanıt1
yanıt1
asd:

kendi kendini mi vurdurmuş? mermi isabet etmemesinden belli :D

7
11
yanıtYanıtla
gonzo:

Hayret polisler ne kadar sakin. Olayın yapılacağından haberdar gibiler. Maalesef üçüncü sınıf bir tiyatro oyunu olmuş. . . fakat yine de bizim hüloğğğcular bunu da yutar.

13
3
yanıtYanıtla
best in the world:

adamlar tiyatro olsun diye kendini kurşunlatıyor. . öylemi yani gerçekten akp olmak gerçek bi salak embesil olmayı gerektirir. . olum siz nesiniz lan o silah boncuk atmıyor.

10
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çetedevleti

3
8
yanıtYanıtla
MazlumMobil-IOS:

Bu numaralar koktu be başka numara başka senaryo yazın

9
1
yanıtYanıtla
ALPARSLAN:

ne saldırganı bee. . adam adam. . . devlete ihanet eden hainleri korumayan. . .

3
7
yanıtYanıtla
hasan:

Resmen tiyatro oynanmış

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title