Haberler

Can Dündar'a Saldırı Girişiminde, 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde silahla ateş açan Murat Ş. ve daha sonra olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Murat Ş'nin de aralarında bulunduğu 5 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

ÇELİK YELEKLE ÇIKTI

Murat Ş.'nin Emniyet'ten çıkarılırken üzerinde çelik yelek olduğu görüldü.

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, 6 Mayıs'ta Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde beklediği sırada silahla ateş açan Murat Ş. gözaltına alınmıştı. Olayda Dündar yara almamış, NTV muhabiri Yağız Şenkal hafif yaralanmıştı. Daha sonra olayla ilgili 4 kişi yakalanmış ve tüm şüpheliler için ek gözaltı süresi verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi İstanbul Adliyesi Can Dündar Çağlayan Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (49)

akp saray:

sn dündarı hedef gösteren saraydaki zatır anlayacağınız cumhur başkanı suç işliyor

4
19
yanıtYanıtla
ccc:

olum mallık parayla olmadığı için mi böyle çoğaldınız. ?

yanıt9
yanıt2
HAHAHAH:

BAKIYORUMDA HEPİNİZİ KORKU SARMIŞ

yanıt0
yanıt0
ülkücü:

akp kindar nesil yetiştiriyor meyve veren ağacı taşlarlar adam gerçeği haber yaptı başaına gelmeyen kalmadı. millet kör gerçeği görmüyor.

11
11
yanıtYanıtla
...:

bu akpde her ayak var iyi bir insan değil dikkat et bir akpli bir allhın kuluna yardım etmez ama söze gelince bir iyiyiz alem kötü avrupa kötü bence en kötü akp

yanıt5
yanıt3
musa dunya:

paralel medyasında haber yapıldı bu haber daha önce bu yayın yasağı koyulduğu halde seçimden önce çıktı yeniden manşet yaptı emir öyle geldiği için ve o ıtrlarda silah yoktu yardım malzemesi vardı deaşe gidiyor vs bu ayakları geçeceksiniz. önce sen paralelin size yaptıklarına bakın ülkücü

yanıt2
yanıt0
selim:

ben bu adam sayesinde atatürkçü olmuştum zarı zeybek belgeselesi izledim yazık oldu iyi insanları haapse atıyorlar bu ülkede

10
9
yanıtYanıtla
musa dunya:

Bu Adam Mustafa diye de film çekip Atatürke hakaret etmişti ama anlayacak kapasite yok ki sizde

yanıt3
yanıt0
KAPAK YORUMCUYA KAPAKK:

BİZ DİNİN ARKASINA SAKLANARAK KURANI KERİMİ MEYDANLARDA SALLAYIP HIRSIZLIK YAPANLARI VE VATAN HAİNLERİYLE MASAYA OTURANLARIDA BİLİYORUZ DOSTUM. . . .

yanıt3
yanıt1
pasa342:

bence bu iş dündarın işi iflasm ve kumar borcu olan bu adam bir sıkmayla ve de eşi ve kuruması ve o kadın resmen selfi çekmişler adamda silah olacak kadın selfi çekecek peh

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title