Haberler

Çan'da Türk Polis Teşkilatının 171'nci Yılı Kutlandı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü kutlandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıldönümü kutlandı.

Çan Atatürk Şehir Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemine binaen Komiser Yardımcısı Levent Boz, bir konuşma yaptı. Türk Polis Teşkilatı'nın tarih boyunca olduğu gibi bugün de canı pahasına fedakar çalışmalarla görevini sürdürdüğünü belirten Boz, "Polis Teşkilatı olarak halkımızın beklentilerinin yerine getirilerek huzur ortamının devamının sağlanması ve halkımızın desteğinin kesintisiz olarak devam etmesi en önde gelen hedefimizdir. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemizde mevcut olan huzur ve güven ortamını daha da iyi hale getirmek için bütün birimlerimizle birlikte üstün gayret ve fedakarlıkla yaptığımız çalışmalarımızda, halkımızdan aldığımız takdir ve memnuniyet yorgunluğumuzu unutturduğu gibi, hizmet etme kararlılığımızı ve şevkimizi de artırmaktadır" dedi.

Atatürk Şehir Meydanı'ndaki çelenk koyma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Çan halkının tebrikleri kabul edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title