Haberler

Çan Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Çanakkale’nin Çan ilçe Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen 14 maddelik ilk toplantıda komisyon üyeleri seçildi.

Toplantıda Belediye Meclis Katip Üyeliklerine 2 yıl süre ile görev yapmak üzere 2 asil ve 2 yedek üyelerin seçilmesi teklifi görüşülerek, gerçekleştirilen kapalı oylama sonucu Asil Üye olarak Sadi Yağlı ve Şevki Demir seçilirken Kemal Erat ve Salih Kahraman yedek üye olarak seçildi. Belediye Meclis Başkan Vekilliğine 2 yıl süre ile görev yapmak Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili seçilmesi teklifi görüşülerek kapalı oylama sonucu 1. Başkan Vekili Davut Tekne ve 2. Başkan Vekili Mehmet Sedef seçildi. Belediye Encümen üyeliklerine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere 2 üye seçilmesi teklifi görüşülerek yapılan kapalı oylama sonucu Ak Parti grubundan Yeşim Bayram ve Ramazan Bal Encümen üyesi olarak seçildiler. Plan ve Bütçe Komisyonuna 1 yıl süre ile görev yapmak üzere 5 üye seçilmesi teklifi görüşüldü. Ak Parti grubundan Davut Tekne, Hüseyin Yıldırım, Mehmet Sedef, Habil Dönemez MHP grubundan Rıdvan Akkaya yapılan kapalı oylama sonucu Plan ve Bütçe Komisyonunda 1 yıl görev yapmak üzere seçildiler. İmar Komisyonunda 1 yıl süre ile görev yapmak üzere 5 üye seçilmesi teklifi görüşülerek yapılan gizli oylama sonucu Ak Parti grubundan Sadi Yağlı, Ramazan Bal, Kemal Erat, Salih Kahraman MHP grubundan Hilmi Çetin, İmar Komisyonunda 1 yıl süre ile görev yapmak üzere seçildiler. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, 2013 Mali Yıl Faaliyet raporunu okudu. 2013 Mali Yılı Denetleme Raporu bilgi amaçlı Meclise sunuldu. İmar Komisyonuna havale edilen, Çan İstiklal Mahallesi 19L-II onaylı imar planında değişiklik teklifi görüşülerek oy çokluğu ile planın değişikliği kabul edildi.

Marmara Belediyeler Birliğine Çan Belediyesini Temsil etmek üzere 2 asil ve 1 yedek üye seçimi teklifi görüşülerek yapılan gizli oylama sonucunda Ak Parti grubundan Hüseyin Yıldırım ve Habil Dönmez Asil üye Davut Tekne'de Yedek üye olarak seçildi. Kaz Dağları Turizm Altyapı Hizmet Birliğine Çan Belediyesini temsil etmek için 2 asil ve 2 yedek üyenin seçilmesi teklifi görüşülerek yapılan gizli oylama sonucunda Ak Parti grubundan Davut Tekne ve Salih Kahraman Asil üye Hüseyin Yıldırım ve Şevki Demir Yedek üye olarak seçildi. Biga ve çevresi Katı Atık Yönetim Birliğinde Çan Belediyesini temsil etmek için 3asil ve 2 yedek üyenin seçimi teklifi görüşülerek yapılan gizli oylama sonucunda Ak Parti grubundan Sadi Yağlı, Habil Dönmez ve Kemal Erat Asil üye olarak seçilirken Sevim Bayram ve Şevki Demir'de Yedek üye olarak seçildiler. Çan Mal Müdürlüğü'nce oluşturulacak olan satış komisyonuna Çan Belediyesini temsil etmek için 1 üye seçimi teklifi Ak Parti grubundan Mehmet Sedef açık oylama sonucu oy çokluğu ile Çan Mal Müdürlüğü'nce oluşturulacak olan satış komisyonuna Çan Belediyesini temsil etmek için seçildi. Çifti Malları Koruma Meclisine 5 asil ve 5 yedek üye seçimi maddesi görüşülerek yapılan oylama sonucu Meclis üyeleri dışında Üsrev Damar, Sabri Ekin, Cahit Gökalp, Mehmet Şahan ve Recep Uğur asil üye seçilirken Rıfat Işır, İsa Sayın, Mehmet Tekne, Ahmet Kızılcık ve Cemal Öz'de yedek üye olarak seçildi. Çiftçi malları Murakabe Heyetine 5 asil ve 5 yedek üye seçimi maddesi görüşüldü. Bu komisyona da Meclis dışından Hasan Şahin, Cemali Ergin,Aziz Damar, Cemali Öğüdücü ve Selim Yavaş asil olarak,Hidayet Özkan, Hüseyin Atik, Yusuf Bostancı, Aziz Tekne ile Raşit Yüksel'de yapılan oylama sonucu yedek üye olarak seçildiler. Yapılan komisyon seçimleri sonucu Meclis sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sevim Bayram Mehmet Sedef Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title