Haberler

Can Ateş Çevresini Dolandırıp Ortadan Kayboldu

Güncelleme:

Meryem Uzerli'nin kızının babası iş adamı Can Ateş'in, çevresini 30 milyon Euro dolandırıp yurt dışına kaçtığı ve kendisine ulaşılamadığı iddia ediliyor.

Oyuncu Meryem Uzerli ile yaşadığı ilişkiyle uzun süre gündemde kalan işadamı Can Ateş, sırra kadem bastı. Bir süredir ortalıklarda görünmeyen ünlü işadamının, çevresini ve iş yaptığı şirketleri 30 milyon Euro dolandırdığı söyleniyor.

YANIT VERMİYOR

Alacaklılarının, yurt dışına kaçtığı iddia edilen Can Ateş'e ulaşamadığı öğrenildi. Telefonu sürekli kapalı olan ünlü işadamının, kendisine gönderilen e-posta ve mesajlara da yanıt vermediği de iddialar arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Can Ateş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

bilen:

adam olsa, zamanında çocuğuna sahip çıkardı zaten

55
1
yanıtYanıtla
ORHAN:

BU ADAMLARA İNANIPTA PARA KAPTIRANLAR ACINDAN ÖLEN BİR FAKİRE KURUŞ VERMEZLER BOŞ VERİN İYİ OLMUŞ

46
0
yanıtYanıtla
KARDELEN:

karakter sahibi olsa zaten ilk önce çocuğuna babalık ederdi

35
3
yanıtYanıtla
IMPARATOR Mobil-IOS:

Tipine çakım,Meryem sanki Türkiye cumhuriyetinde baska biri kalmamıştı da gittin bu sülüge yapıştın ve cocuk yaptın,COCUK YAPACAGİN ADAM NAMUSUN NE OLDUĞUNU BILMESI LAZIM OKKK,bunlar bilmez

23
1
yanıtYanıtla
ahmet karpuzMobil-ANDROID:

30 milyon ero 80 milyon tl yapar karilara o kadar para yedirirsen tani kide çevrende olurlar...ALLAH alacaklılarının yardımcısı olsun yendi bitti gitti paraları...

23
0
yanıtYanıtla
KENZO:

Vay 3 kağıtçı. . Jigolo ayağına pirim yaptı. Vurgunu da arkasından. .

19
1
yanıtYanıtla
derbeder:

ya ticaret yapmışlar biri birini haklıycak bu kurnaz çıkmış ama delikanlıysan telini aç iflas ettim de doğru paran varsa tipsizde olsan kadınlar paraya bakıyor ama bütün bayanlar için gecerli değil rezzan iranı dolandırdı ebruya yediriyor ebruyla arasında 14 yaş var nasıl olcak fakir biri yapsa herkes ayıplar bunlara gelince ayıp ortadan kalkıyor yazıklar olsun para için evlenenlere

17
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Başka türlü zengin olunmuyor.

17
0
yanıtYanıtla
bozo bozoglanMobil-ANDROID:

iyi yapmis.

11
5
yanıtYanıtla
Eski savascimobilWeb@haberler.com:

Namussuz pislik

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title