Haberler

    Campbell: Aaron Ramsey'i Dikkatle İzleyin!

    Arsenal'in eski defans oyuncularından Sol Campbell, Aaron Ramsey'in en iyi orta saha oyuncularından biri haline geleceğini söyledi.

    ÖZEL |  Bhas Khunju

    Sol Campbell, yaptığı atılımlarla adından söz ettirmeye başlayan Aaron Ramsey'in gelecekte Arsenal'in en önemli oyuncularından biri olacağını söyledi. Campbell, Goal 50 listesinde de yer alan Ramsey için, "O, Arsenal'e imza attığında gerçekten çok çekingen bir çocuktu. Yaşadığı sakatlık da gelişimini engelledi ancak toparlamaya başladı." dedi.

    "Sakatlıktan sonra kendini daha iyi ifade etmeye ve karakterini ortaya koymaya başladı" diyen Campbell, "Ramsey daha fazla seviye arttırabilir ve Arsenal'in lider oyuncularından bir tanesi olabilir." diye konuştu.

    Goal 50'de kendine yer bulan diğer bir oyuncu Gervinho için de düşüncelerini söyleyen Campbell, "Bazı oyuncular kendilerini daha iyi gösterebilecekleri bir kulüp bulduklarında daha iyi işler yaparlar. Sanırım Gervinho'da da durum bu..." dedi.SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

    Size göre Ramsey 18. sırada olmayı hak ediyor mu? Ya da Gervinho 37. sırada olmalı mıydı? Goal 50 listesine tekrar göz atın ve bizimle düşüncelerini paylaşın. Facebook ya da Twitter üzerinden de #Goal 50 ile görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Aaron Ramsey Gervinho Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title