Haberler

Çamlıyayla Kaymakam Vekili Gözlet İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Çamlıyayla Kaymakam Vekilliği görevinden ayrılan Mustafa Gözlet için veda yemeği düzenlendi.

Çamlıyayla Kaymakam Vekilliği görevinden ayrılan Mustafa Gözlet için veda yemeği düzenlendi.

Bu yılın nisan ayında Kaymakam vekili olarak göreve başlayan ve Mülkiye Müfettişliği kursu için Çamlıyayla'dan ayrılacak olan Gözlet onuruna düzenlenen bir restoranda yemeğe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gürcan Özdilek, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Cumhuriyet Savcısı Necmettin Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Eroğlu, Daire Amirleri ve Çamlıyayla Kaymakamlığı çalışanları katıldı.

Çamlıyayla'dan güzel anılarla ayrıldığını belirten Gözlet, görevde bulunduğu kısa süre zarfında ilçe halkının kendisine çok sıcakkanlı davrandığını ifade ederek, "Çamlıyayla'nın insanlarını ve doğal güzelliklerini görevde bulunduğu her yerde anacağım" dedi.

Belediye Başkanı Tepebağlı yemekte, Gözlet'e Çamlıyayla'yı daima hatırlaması için Namrun Kalesi ile süslü anı tabağı hediye etti.

Gözlet'ten boşalan Çamlıyayla Kaymakamlığına, yeni atama yapılana kadar Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'nin vekalet edeceği bildirildi.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title