Haberler

Çamlıca Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Deposu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne yeni bir içme suyu deposu kazandıracak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Çamlıca Mahallesi'ne yeni bir içme suyu deposu kazandıracak.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde başlatmış olduğu içme suyu depolarının bakı-onarım ve yenileme işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesindeki Çamlıca mahallesinde mevcut içme suyunun yetersiz kalmasından dolayı içme suyu deposu için İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir hamle geldi. Mahallede bulunan eski depo yıkılıp, yerine 30 metreküplük yeni bir depo yapılacak. 50 metreküp kapasiteye sahip, bir diğer depoda ise bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecek ve Çamlıca mahallesi daha sağlıklı ve bol içme suyuna kavuşmuş olacak. Mahallede yapılan incelemelerde su depolarına nereden hat çekileceğini MASKİ İçme Suyu Dairesi'nde çalışan Harita Mühendisleri Emre Güngör ile Emre Cantimur gerçekleştirdi.

"Mahallelerimizi adım adım inceliyoruz"

Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Manisa merkez ve 15 ilçemizde vatandaşlarımıza daha sağlıklı su temini için yoğun bir çalışma programını hayata geçirmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz Yunusemre ilçemiz Çamlıca Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Mahallemize bulunan bir su deposunun bakım-onarımını gerçekleştirmenin yanı sıra bir de sıfırdan depo inşa edeceğiz. İdare olarak adım adım mahallelerimizi inceliyoruz. Yunusemre ilçemizdeki Çamlıca Mahallesi'nde mevcut içme suyu depomuzun yetersiz kaldığı ve aşağıda kalan birkaç mahalleye suyun yetersiz gittiğini tespit ettik. Mevcut içme suyu deposunun yerine yeni bir içme suyu deposu yapacağız. Vatandaşlarımızın su sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarımıza hemen başladı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Çamlıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title