Haberler

Camilerin Görkemi Gün Yüzüne Çıktı

Güncelleme:

Manisa Belediyesi tarafından Selendi'nin Pınarlar Köyü Cami ve Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Belde Cami'nin aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Led aydınlatmalar köy ve belde sakinleri tarafından büyük beğeni toplarken, vatandaşlar da gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği ve vatandaşlarca büyük beğeni toplayan cami aydınlatmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Selendi'nin Pınarlar Köyü ve Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Beldesi'nden gelen talep değendirilerek, Pınarlar Köyü Cami ve Hacırahmanlı Cami'nin led aydınlatmaları yapıldı. Manisa merkezine en uzak köylerden biri olan Pınarlar Köyü'ne de hizmet götürüldüğü için mutlu olduklarını ifade eden cami cemaati, emeklerinden dolayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Beldesi halkına verilen sözün kısa sürede yerine getirildiğini belirten belde sakinleri de Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti. İbadethanelerimizin önemini vurgulayan Başkan Ergün de, hiçbir ayrım yapmadan tüm Manisa'ya ulaşmaya çalıştıklarını, cami cemaati ve bölge sakinlerinin beğenisini toplayan aydınlatmalara da devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacırahmanlı Saruhanlı Pınarlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title