Haberler

Antalya'da Camilerden Halı Çalan Hırsız Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Antalya'nın Kaş ilçesinde jandarma, köylerde bulunan camilere girerek halı ve kilimleri çalan hırsızı suç üstü yakaladı.

Antalya'nın Kaş ilçesinde, köylerde bulunan camilere girerek halı ve kilimleri çalan hırsız Jandarma tarafından suç üstü yakalandı.

Kaş ilçesine bağlı köylerde bulunan camilere girerek para değeri olan halı ile kilimleri çalan Muammer Yakup (45), Kaş Jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

İlçede bulunan camilerde hırsızlık olayların artması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Muammer Yakup'u yakın takibe aldı. Çevredeki görgü tanıklarının ifadeleri ile araç plaka sorgulamasının ardından harekete geçen ekipler, Yakup'u yeni bir hırsızlık için keşif yaparken Kınık Mahallesi'nde suçüstü yakaladı.

Sabıkalı bir hırsız olduğu belirlenen Yakup,'un 3 Mayısta Çavdır,4 Mayısta Üzümlü,6 Mayısta da Sütleğen köylerindeki camilere girip halı ve kilim çaldığı tespit edildi.

Yakup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kaş cezaevine gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title