Haberler

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Fatsa Müftülüğünce, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla "Cami ve Namazla Arınma" konulu program düzenlendi.

Fatsa Müftülüğünce, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla "Cami ve Namazla Arınma" konulu program düzenlendi.

Müftülük Toplantı Salonunda düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Ordu İş-Kur Müdürü İsa Kaymak, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ile din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Yardımcısı Türker, yaptığı konuşmada, ilk olarak 1986 yılında kutlanmaya başlayan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın bu yıl 29'ncu yılının kutlandığını belirterek, hafta boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini söyledi.

İl Müftüsü Kolukısaoğlu ise söz konusu haftanın bu programla başladığını aktararak, "Bu yıl haftanın konusu 'Cami ve Namazla Arınma' olarak belirlendi. Ordu genelinde 2 bin 79 camimiz bulunuyor. Bununla beraber Kuran kurslarımız memnuniyet verici seviyelerde" ifadelerini kulandı.

İlçe Müftüsü Can da, "Bir insanın kalbinin, bedenindeki yeri ve önemi neyse camilerin de İslamiyet'teki yeri ve önemi aynıdır" dedi.

Programda, yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödül takdim edildi.

Ardından, din görevlerince okunan 2 bin hatmi şerifin duası yapıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kolukısaoğlu Erhan Türker Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title