Haberler

Camiden 'Kaymakamlıklar ve Emniyet Müdürlükleri Önünde Toplanın' Çağrısı Yaptı

Darbe girişimi sırasında İstanbul'daki birçok camide halkın evlerinden çıkarak kaymakamlıkların ve emniyet müdürlüklerinin önünde toplanmasını isteyen imam Sinan Yücel, "İçimden geldiği gibi çağrı yaptım" dedi.

Darbe girişimi sırasında İstanbul'daki  birçok camide  halkın evlerinden çıkarak kaymakamlıkların ve emniyet müdürlüklerinin önünde toplanmasını isteyen imam Sinan Yücel, "İçimden geldiği gibi çağrı yaptım" dedi.

Avcılar'daki merkezi sistem üzerinden gece yarısından itibaren aralıklarla sela okunmaya başlandı. Selaların ardından Avcılar'daki Ahmet Tükenmez Camii imamı Sinan Yücel, şu çağrıyı yaptı:

"Sevgili kardeşlerim; Milletimiz ve memleketimizin birlik ve beraberliğine, dirlik ve düzenine, güven ve istikrarına ve mazlumlara ümit olan geleceğine karşı yapılmak istenen darbe girişimine karşı tepkimizi ortaya koymak için sizleri devletimizin idare edildiği makamların önüne kaymakamlıkların, emniyet müdürlüklerinin önüne toplanmaya davet ediyorum. Cenab-ı hak bu aziz milletimizin birlik ve beraberlikten dirlik ve düzenden ayırmasın. Başımıza sarılmak istenen bu fitne ve fesattan bir an önce kurtulmayı nasip eylesin. Allah ve taala millet ve memleketimize zeval vermesin inşallah."

İmam Sinan Yücel, halka camilerin açık olduğunu duyurmak ve dua etmek için mikrofonu aldığını belirtirken, "Halkımıza kaymakamlık, emniyet müdürlüklerinin önünde toplanmalarını çağrısını kendiliğimden yaptım. Allah, bu fitne ve fesattan bizi bir an önce kurtarmayı nasip etsin" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title