Haberler

Camiden Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Sakarya

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde aynı camiye dördüncü kez giren zanlının yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde aynı camiye dördüncü kez giren zanlının yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kuzuluk Mahallesi'nde bulunan Fatih Camisi'ndeki imam hatip odasından bir miktar para çalındı. Caminin güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, buraya daha önce üç kez hırsızlık amacıyla giren zanlının, sadaka kutularını da açmaya çalıştığı tespit edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, motosikletle gelen zanlının, camideki sadaka kutusunu cep telefonunun ışığıyla incelemesi, burada para olmadığını gördükten sonra askıdaki elbiselerin ceplerine bakması görülüyor. Görüntülerde, caminin girişindeki sadaka kutusunda da birşey bulamayan zanlının, imam hatip odasının kapısını zorlayıp girmesi ve ardından camiden uzaklaşması görülüyor.

"Doğru yolu bulması için dua ettik ama fayda etmedi"

Cami imam hatibi Süleyman Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, zanlının dördüncü kez camiye girmesinin ardından cemaatin tedirgin olmaya başladığını söyledi.

Daha önce hırsıza not bıraktığını anlatan Şahin, "Artık canımıza tak etti. Hırsız camiye kendi evi gibi girip çıkmaya devam ediyor. İş bulamadığı için bu işleri yapıyorsa iş bulma sözü de verdik. Doğru yolu bulması için dua ettik ama fayda etmedi. Yetkililere sesleniyorum, camimize dadanan bu hırsızı bir an önce yakalasınlar." diye konuştu.

Öte yandan, aynı zanlının, ilçe merkezindeki Akşemseddin Camisi'ne de girip sadaka kutusunu incelemesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Fatih Camisi'ne 27 Eylül'de gelen zanlının, kilidini kırdığı sadaka kutusundaki paraları çalma anı güvenlik kamerasına yansımıştı. Aynı camiye 29 Ekim ve 28 Kasım'da giren zanlı, imamın özel kilit ve kaynak yaptırarak önlem alması sayesinde yardım kutularını açamamış, içeride bir süre kaldıktan sonra çalacak bir şey bulamadan burayı terk etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Kuzuluk Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title