Haberler

Cami ve Kuran Kurslarına Yardım Edenlere 'İyilik Belgesi' Verildi

Adıyaman'da cami ve Kuran kurslarına yardım eden işadamları ve kuruluşlara 'iyilik belgesi' verildi.

Diyanet Vakfının kuruluşunun 40. yıl dönümü nedeniyle Adıyaman'da cami yapımına, yatılı Kuran kurslarına ayni ve nakdi yardımında bulunan Sanko Holding, M. Nuri Akbaş, Safoğulları Grubu ve H. Hüseyin Yıldırım'a 'iyilik belgesi' verildi.

Adıyaman Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürkçü, kuluşları ziyaret ederek belgelerini takdim etti. Öztürkçü, Türkiye Diyanet Vakfının dünyanın dört tarafında, mağdur ve mazlumlara 40 yıldır milletin şefkat ve merhamet elini uzattığını belirterek, "Türkiye Diyanet Vakfı bugün yurt içinde 996 şubesi ve 102 ülkedeki faaliyetleriyle Türkiye'nin dünyadaki iyilik hareketine dönüşmüştür. Türkiye Diyanet Vakfı, ülkemizde ve dünyanın dört tarafındaki mağdur ve mazlumlara 40 yıldır milletimizin şefkat ve merhamet elini uzatmaktadır. Ben siz iyilikseverlere teşekkür ediyorum. Allah iyiliklerinizi kabul etsin" dedi.

Belgelerini alan kuruluş yetkilileri ise, yardımların devam edeceğini ifade ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sanko Holding Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title