Haberler

Cami Hırsızı Evinde Yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki bir camiden elektronik eşyaları çalarak bir iş yerine satan şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde yakalandı.

İzmit Karabaş mahallesi Sanayi Fuar caddesinde bulunan Mustafa Pehlivan Camii'ne giren hırsız, imam odasında bulunan led televizyon, iki adet hoparlör, bir adet klavye ve iki adet hard diski alarak kayıplara karıştı. Camiye gelen imamın olayı fark etmesi üzerine durum polis ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızlık zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, olaydan bir gün sonra yerini belirlediği hırsızlık zanlısı Y.T.'yi Başiskele ilçesinde bulunan ikametinde, camiden çaldığı elektronik eşyalar ile yakalayarak gözaltına aldı. Y.T., polisteki ifadesinde çaldığı hard diskleri İzmit ilçesindeki bir iş yerine sattığını itiraf etti. Y.T. ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilirken, çalıntı eşyaları satın aldığı belirlenen iş yerine cezai işlem uygulandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Pehlivan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title