Haberler

Cami Hayırına Gözleme Yaptılar

Kütahya'da, Müderris Mahallesi sakini bayanlar, cami yararına gözleme yaptı.

Kütahya'da, Müderris Mahallesi sakini bayanlar, cami yararına gözleme yaptı.

Cuma namazı sonrası camiye gelen cemaate satılmak üzere ev gözlemesi yaptıklarını söyleyen Müderris Mahalle Muhtarı İncinur Duman, "Mahallemizin bayanlarıyla mahallemizi için neler yapmamız gerektiği ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuyorum. Bayan olduğum için mahallelerin sorunlarını asıl kadınlar daha iyi biliyor. Bu istişareler sonucunda mahallemizin en büyük camisi olan Müderris Cami'sinin bazı eksikleri olduğunu cami imamımızla birlikte tesbit etti. Mesela camimizin güzel bir şadırvanı yok. Mahalleli bayanların yaptıkları bu gözlemeleri satmak suretiyle gelir elde etmek ve bu yardımları camimizde kullanmak istiyoruz. Sağ olsun tüm mahalleli herkes bu işin ucundan tuttu. Herkes yardım etti. Cuma namazı sonrası cami cemaatide gözlemelerimizi alarak bizi memnun ettiler. Elde ettiğimiz bu gelirle camimizi daha güzel bir hale getireceğiz"dedi.

Muhtar Duman projelerinin devam edeceğini Müderris Mahallesi için çok güzel projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title