Haberler

Cami Girişinde Şüpheli Çanta Paniği

Adıyaman’da, dün gece saatlerinde bir yolcu durağına ve gündüz saatlerinde bir cami girişine bırakılan şüpheli bayan çantaları, polisleri bomba alarmına geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Gölbaşı Caddesi, Eskisaray Camii yakınında bulunan bir otobüs durağında vatandaşlar tarafından bir bayan çantası fark edildi. Durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan inceleme ve çalışmalar sonucunda çantanın unutulduğu fark edilerek çanta sahibine teslim edilmek üzere polis merkezine götürüldü.

Gündüz saatlerinde ise, Ali Taşı Mahallesi Ali Taşı Camii giriş kapısında öğle namazına dakikalar kala kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bir çanta bırakıldı. Çantanın şüphe çekmesi üzerine durum polis ekiplerine bildirilirken, mahallede korku ve panik bir arada yaşandı. Yaşanan korku ve panik ile vatandaşlar ikametleri içerisine sığındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak durumu bomba imha uzmanına bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı giydiği özel kıyafetleri ile çantanın yanına yaklaşarak çantaya hazırladığı fünyeyi yerleştirdi. Yerleştirilen fünye kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatılan çanta içerisinden birkaç bayan çantası daha çıktı.

Büyük korku yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, “Gece durakta çanta bulundu korktuk. Gündüz öğle namazına yakın cami girişinde çanta bulduk korku sardı bizleri. Son zamanlarda yaşanan olaylarla beraber insanın aklına bin türlü şey geliyor” şeklinde konuştular.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

CİHAN KİZİR

ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title