Haberler

Cami Cematinden İmama Plaket

Karapınar ilçesi Reşadiye camiinde 15 yıl görev yapan ve başka bir camiye atanan imam Musa Kazım Mutlusoy'a cemaati tarafından teşekkür plaketi verildi.

Karapınar ilçesi Reşadiye camiinde 15 yıl görev yapan ve başka bir camiye atanan imam Musa Kazım Mutlusoy'a cemaati tarafından teşekkür plaketi verildi.

Karapınar'daki tarihi Sultan Selim Camisi'ne imam olarak atanan Musa Kazım Mutlusoy'a Reşadiye camisinde plaket töreni düzenlendi.

İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, cami cemaat tarafından plaket verilmesinin kendisini son derece sevindirdiğini söyledi. İmam Mutlusoy'un 15 yıl boyunca güzel ve iyi hizmetler yaptığını ifade eden Demirlenk, "Bunun göstergesi olan bu plaket manevi anlamda çok değerldir. Umuyorum ki; diğer göre yeri olan Karapınar'ın tarihi camisi olan Sultan Selim Cami'inde de aynı hizmetine devam edecektir" dedi.

İmam Musa Kazım Mutlusoy ise  görevini yerine getirdiğini belirterek, "Ancak cemaatimizle aramızda özel bir bağ oluştu ve kendileri bu konuda güzel bir hassasiyet gösterdi. 15 yıl aynı mahallede aynı cemaatle bir arada olunca aile gibi oluyorsunuz. Bu anlamlı hediyeyi ömür oyu saklayacağım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Karapınar Reşadiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title