Haberler

Cami Cemaatinden Duyarlı Davranış

Bilecik merkeze bağlı Kurtköy Camii cemaati tarafından toplanan mavi kapaklar, din görevlisi tarafından Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği’ne teslim edildi.

Bilecik merkeze bağlı Kurtköy Camii cemaati tarafından toplanan mavi kapaklar, din görevlisi tarafından Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği'ne teslim edildi.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, Kurtköy Camii imamı Ercan Babacan ve Kur'an Kursu öğreticisi tarafından başlatılan mavi kapak toplama kampanyası kapsamında toplanan kapakların derneğe teslim edildiğini söyledi. Başkan Çelik, "Engellilere yönelik başlatılan kampanyaya cemaatin yanı sıra köy halkının da duyarlılık gösterdi. Kurtköylü vatandaşlarımı bizler için mavi kapak toplama kampanyası düzenlemişler. Bugün de toplanan kapakları derneğimize teslim ettiler. Kendilerine gösterdikleri duyarlılık nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Biz de bu kapaklarla ihtiyacı olan engellilerimize tekerlekli sandalye alıp hediye edeceğiz. Ramazan Ayı'nın yaklaşması nedeniyle fitre, zekat ve erzak yardımı yapmak isteyen vatandaşlarımız bizimle irtibata geçerse, ihtiyaç sahipleri ile aralarında aracılık yaparız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çelik Bozüyük Kurtköy Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title