Haberler

Elazığ'da Cami Avlusunda AGD ile Aczmendiler Arasında Erdoğan Arbedesi

Güncelleme:

Elazığ'da Gazze'ye saldırısını protesto eden Anadolu Gençlik Derneği üyeleri Başbakan'ı eleştirirken, Aczmendiler buna karşı çıktı. Cami avlusunda gerginlik yaşandı.

Elazığ'da İsrail'in Gazze'ye saldırısına protesto eden Anadolu Gençlik Derneği üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirirken, Aczmendiler buna karşı çıktı. İki grup arasında cami avlusundaki arbedeyi çevik kuvvet ekipleri önledi.

GAZZE PROTESTOSU

Elazığ'da İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, İsrail'in Gazze'ye saldırısını protesto etti. Protesto sırasında Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Recep Koca, konuşmasında İsrail'i kınadıklarını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

"SİZ NEREDESİNİZ? TÜRKİYE NEREDE?"

Koca, "Gazze'deki gelişmeleri kaygı ile takip ettiklerini açıklayan Dışişleri Bakanımızın ve hükümetimizin tutum ve davranışları da bizi kaygılandırıyor. Sayın Başbakan, adeta bir sivil toplum örgütünün ilçe başkanı gibi hiçbir yaptırımı olmayan açıklamalar yapıyor. İslam alemi bu saldırılar karşısında nerede olduğunu soruyor. Biz de sayın Başbakan'a buradan soruyoruz, siyonist terör örgütü İsrail katliam yaparken siz neredesiniz? Türkiye nerede?" dedi.

CAMİ AVLUSU KARIŞTI

Camide cuma namazı için bulunan Aczmendiler, Recep Koca'nın konuşmasına tepki gösterdi. Aczmendi lideri Müslüm Gündüz'ün oğlu Ömer Gündüz, Koca'nın konuşma yaparken elinden mikrofonu almaya çalıştı. Bu sırada Aczmendililer ile Anadolu Gençlik Derneği üyeleri arsında arbede başladı. Cami avlusuna gelen çevik kuvvet ekipleri iki grup arasında set oluşturarak grupların bir araya gelmesini engelledi. Her iki gruba mensup kadınlar da ayrı yerlerde durdu.

"MÜCAHİT ERDOĞAN" SLOGANLARI

Aczmendililer de Başbakan Erdoğan lehine 'Mücahit Erdoğan' sloganları attı. Ömer Gündüz, Başbakanı sevdiklerini ve burada siyaset yapılmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi. Daha sonra Aczmendiler sloganlar atarak cami avlusunda çevik kuvvet nezaretinde ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Recep Tayyip Erdoğan Elazığ Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (21)

DBAKIRLI:

KİMKİ BAŞBAKANINI KÖTÜLÜYORSA ALEYHINE OLUMSUZ YORUM YAPIYORSA BIZDEN DİİLDİRR NAMUSU ŞEREFİ OLAN ÜLKE BAŞBAKANINA HAKARET ETMEZ BU VATAN HAYINLIHIDIR

20
32
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

israili elestiriyon tamam onu firsat bilip tc basbakanini elestiriyon seni gibi porovokotor israil ajani birde bulun dugun noktaya bakin cami havlusu gaye musluman gozukup tc devletinin basbakanina hakaret etme yetkisini kimden aldin kendi adinami aciklama yapiyon yoksa baskalarinin adinami konusup basbakani zan altinda barakmayami calisiyon sahtekar israil ajani

21
22
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ISTE MUSLUMANLAR BU HALDE.KULA KUL OLDUKCA MUSLUMANLARIN ENSESINDEN TOKAT EKSILMEZ.NAZIM HIKMETIN MUSLUMANLIGINI ÖRNEK ALIN.NE DIYOR YOK EDIN INSANIN INSANA KULLUGUNU BUNU BASARINCA ISTE O ZAMAN MUSLUMANLAR KURTULUR.KUL OLUNANLAR GAZ ALMAKLA MESGUL

34
6
yanıtYanıtla
aziz:

Anadolu gençlik/(rezillik)derneklerine yazıklar olsun sizin diliniz kopsun

4
31
yanıtYanıtla
alide_liyagmur@hotmail.com:

senin dilin kopsun israile karşı durduğu için mi rezil yoksa islamı savunduğu için mi ?tabi size göre böyle insanlar rezil.siz rezillikten başka bir şey bilmediğiniz için herkeside rezil görüyorsunuz .

yanıt0
yanıt0
AGD:

OOO 28 ŞUBATIN PİYONLARI YENİDEN TÜREMİŞ.

19
6
yanıtYanıtla
sümeyye:

hani bu aczmendileri asker ayarlamıştı, gün oldu şimdi erdoğanı destekliyorlar, bu iştir kardeşler???

20
1
yanıtYanıtla
ALİ AYNİmevlana.27@hotmail.com:

BEN BİR ACZMENDİYİM SÜMEYYE KARDEŞ.ACZMENDİLERİ AYARLAMAYA ASKERİN DE BAŞKA BİR BEŞERİN DE GÜCÜ YETMEZ İNANIN.ERDOĞANI BİR VATAN EVLADI OLARAK GÖRDÜKLERİ İÇİN BU DİK DURUŞU, ÇOK SEVER VE DESTEKLERLER.DÜNYEVİ HİÇ BİR MENFAAT GÖZETMEDEN HEM...İŞİ GÜCÜ MENFAAT OLANLARCA PEK ANLAŞILMAZLAR ZATEN...

yanıt0
yanıt0
kadirde_liyagmur@hotmail.com:

sayın ali ayni doğru aczimendileri ne asker nede beşer ayarlayabilir onları ancak para ayarlayabilr.yılarca siyaset haramdır dediniz siyset şirktir dediniz .ozaman bugün siyaset yapıyosanız aczimendiler şirkin içindedirçünkü siyaset şirktir dien aczimendilerdir.doğruyu söyleyin bi otobüs gelip protestoda olay çıkarmak için kaç para aldınız?????

yanıt0
yanıt0
ALİ AYNİmevlana.27@hotmail.com:

sayın kadir para alanın da aldı diyenin de Aziz Allah bin türlü belasını versin.kamuoyu önünde her platformda Kur''an-ı Kerime el basarak lanetleşmeye ben de bütün Aczmendi kardeşlerim de hazırız.sende böyle yürek var mı sözlerinin arkasında mısın? yoksa alçak bir müfteri misin?hakaret etmiyorum;soruyorum......

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title