Haberler

Cameron: Yardım İçin Elimizden Geleni Yapacağız

Güncelleme:

İngiltere Başbakanı David Cameron, Paris'te meydana gelen terör saldırıları sonrası Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Yardım için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İngiltere Başbakanı David Cameron, Paris'te meydana gelen saldırılarla sarsıldığını belirterek, "Yardım için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

AÇIKLAMASINI TWİTTER ÜZERİNDEN YAPTI

Paris'te bu akşam yaşanan saldırılara, İngiltere'de Başbakan David Cameron, Dışişleri Bakanı Philip Hammond ve ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin lideri Jeremy Corbyn, Twitter aracılığıyla tepki gösterdi.

"DÜŞÜNCELERİMİZ VE DUALARIMIZ FRANSIZ HALKIYLA"

Cameron Twitter hesabından, "Paris'te bu gece meydana gelen olaylarla sarsıldım. Düşüncelerimiz ve dualarımız Fransız halkıyla. Yardım için elimizden geleni yapacağız" mesajını paylaştı.

DIŞİŞLERİ BAKANI: SALDIRILARLA DERİNDEN SARSILDIM

Dışişleri Bakanı Philip Hammond da paylaştığı mesajda, "Paris'te bu gece meydana gelen saldırılarla derinden sarsıldım. Düşüncelerim kurbanlar ve sevdikleriyle. Rehin alınanlar olduğu yönündeki haberler nedeniyle kaygılıyım" ifadelerini kullandı.

MUHALEFET LİDERİ: ALÇAKÇA VE AHLAKSIZCA SALDIRILAR

İşçi Partisi lideri Corbyn de "Düşüncelerim bu gece Parislilerle. Fransız halkıyla dayanışma içindeyiz. Bunlar alçakça ve ahlaksızca saldırılar" şeklinde mesaj yayımladı.

Kaynak: AA / Güncel

David Cameron Twitter Paris Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

hezax:

bu eylemi yaptiranin türk devleti oldugunu fransa cok iyi biliyor bunun hesabini akp ti cok kötü ödeyecek sözde silvan katliamini gözlerden kaciracak fransa bu ayak oyunlarinizi cok iyi bilen bir ülke

1
13
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

ne beyinsiz bir mahluksun.

yanıt7
yanıt0
osmanlı torunu:

siz zaten türkiyedeki saldırıların sonrasında da türklerin yanındayız dediniz ama teröristleri dağlarda eğittiniz

8
3
yanıtYanıtla
maho:

sonuna kadar işid.dewletül islam bakiyee

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tek bir canlının öldürülmesine karşı olduğum için terörü lanetliyorum. Ben bir Türk vatandaşıyım ve Sayın Cameron''a soruyorum. Neden biz de ki katliamlara duyarsızsınız, neden olay biz de yaşanınca elinizden gelen yardımı yapacağınızı söyleyemiyorsunuz? Allah büyük işte, beslediğiniz terör gün oluyor namluyu size de yönlendiriyor, kısacası kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşüyorsunuz!

3
0
yanıtYanıtla
Taskesen cabbar:

Cameron piyon sadece, baron ve masonlar patron. Hatta pariste sivil halki öldüren yine gizli gucler fransa dahil aynen tunus gibi

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DEGİŞMEZ CİNAYETSUPKELİ BULMA DUSUNCE TEZI VARDIR KI: ILK ZIYARETE VEYA ILK YARDIMA GELEN ILK TAZIYEYE GELEN SUC KAPATMA PSIKOLOJISI VE USTUNDEKI ITHAMLARI YOK ETME PSIKOLOJISI TEZINI SAVUNAN DIR. ISID BIR ABD-ISRAIL-VE INGILIZ BIRLESIMINDEN OLUSMUSTUR KI PATLAMA OLAYLARINDAN '' SAAT BILE GECMEDEN ILK YARDIM EDECEGINI DUNYAYA BASIN ACIKLAMASIYLA YAPAN INGILTERE DIR. 2 CI VE 3 CU LER ZATEN ARKASI SIRA GELDI. NEYIN HESABINI VE SUNUMUNU YAPIYORLAR HERKES BILIYOO.

1
0
yanıtYanıtla
Bozkurt viyana Mobil-IOS:

Tüm duamiz sizinle biz müslümaniz cellad deyil islami kirletiyorlar Ben viyanada rahatca yasiyorsam ve beni hic bir hiristian tehtit etmiyorsa Bunu neden yapiyonuz cahilllik bu islam deyil

1
0
yanıtYanıtla
neden))):

neden mi. . çünkü onlar kilomertelerce uzaktaki insanların yaşadığı yeri savaş alanı olarak kullnıyorlar. hergün kaç suriyeli ölüyor belki onkatı. herkes herşeyi biliyor sadece işlerine gelmediği için susuyor.

yanıt2
yanıt0
EMPERYALİSTLERİN VE UŞAKLARININ ZULMÜ:

Abd de, Rusya da, AB de, Çin de IŞİD teröründen kurtulmak istiyor. Habere bak? Ne işiniz var emperyalistler Irakta ve suriyede? O halde Irak ve Suriyenin ve veya her ülkenin sizin emperyalist sömürü ve terörünüzden kurtulmak için ülkenizi yıkma hakkı var! Öylemi? Kuklaları İşit ve pkk lokalde mikrosal ne anlam ifade ediyorsa, Genelde abd, rusya, ab, çin gibi emperyalist ülkeler makrosal sömürü, kan ve gözyaşı demektir. Terör İnsanlık ayıbıdır. Ancak batıya göre Türkiyedeki terör cicidir.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title