Haberler

Cam Teras Projesinin Temeli Atıldı

Uşak Valisi Yavuz: "Ulubey Kanyonları ilin turizmine önemli katkı sağlayacak"

ABD'deki Grand Kanyonu'ndan sonra dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda kurulacak cam terasın temeli atıldı.

Temel atma töreni öncesi Ulubey Kaymakamlığı tarafından yürütülen  "Ulubey Kanyonları Katma Değerini Artırmak" adlı projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu, ilçenin önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirterek cam teras projesi ile kanyonların tanıtımına katkı sağlayacaklarını söyledi.

Uşak Valisi Seddar Yavuz ise projenin sadece ilçeye değil Uşak'a önemli katkılarının bulunacağını belirterek, Ulubey Kanyonları'nın ilin turizminde önemli yerinin bulunduğunu ifade etti.

Projenin en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Vali Yavuz, "Artık Türkiye'de iyi bir fikriniz, iyi bir projeniz varsa 'kaynaksızlık' diye bir sorun yok. Projelerimiz destekleniyor. Yerel, bölgesel kaynaklarla çok iyi bir finans altyapısına kavuştuk. Zafer Kalkınma Ajansımız da çok sayıda projeye kaynak sağlıyor" dedi.

Toplantının ardından Vali Seddar Yavuz, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay ile protokol üyeleriyle cam terasın temelini attı. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Ulubey Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title