Haberler

Çam Sakızı Toplamayan Giden Yaşlı Kadın, 12 Gündür Kayıp

Çam sakızı toplamak için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan yaşlı kadına, 12 gündür ulaşılamadı.

Çam sakızı toplamak için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan yaşlı kadına, 12 gündür ulaşılamadı.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Aşağıhatıpbağı Mahallesi'nde ikamet eden Şerife İrgin (62), ilçeye bağlı Erenyolu köyünde kardeşinin evine misafir olarak gitti. Kardeşinin evinde üç gün kalan ve 4 Temmuz Cuma sabahı çam sakızı toplamak için evden ayrılan Şerife İrgin'den bir daha haber alınamadı.

İnebolu Jandarma Komutanlığı ekipleri ve köylülerin çevrede yaptığı aramada bir sonuç elde edilemeyince Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istendi. AFAD ve jandarma ekipleri ile kayıp kadının yakınları ve köylülerin katıldığı arama çalışmalarında, İl Jandarma Komutanlığının iz takip köpeğinden de faydalanıldı.

Jandarmanın iz takip köpeği ve AFAD ekiplerin köy çevresindeki ormanlık alanlarda yaptığı arama çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanmadı. Üzerinde pembe kıyafet ve kırmızı başörtüsü bulunan Şerife İrgin'i arama çalışmaları sonlandırıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu İnebolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title