Haberler

Çam Sakızı Toplamaya Giden Kadından Haber Alınamıyor

Güncelleme:

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde kardeşinin evinden çam sakızı toplamak amacıyla önceki gün ayrılan ve bir daha haber alınamayan kadını bulmak için çalışma başlatıldı.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Erenyolu köyünde, kardeşinin evinden, önceki gün çam sakızı toplamak için ayrılan kadından haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, İnebolu ilçe merkezinde oturan Şerife İrgin (62), salı günü kardeşi Aziz Küllü'nün Erenyolu köyündeki evine gitti. Burada üç gün kalan İrgin, cuma sabahı çam sakızı toplamak için ormana gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. İrgin'in cuma günü akşam eve dönmemesi üzerine yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

İnebolu Jandarma Komutanlığı ekipleri ve köylülerin çevrede yaptığı aramada bir sonuç elde edilemeyince, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istendi. AFAD ve jandarma ekipleri ile İrgin'in yakınları ve köylerin katıldığı arama çalışmalarında, il jandarma komutanlığının iz takip köpeğinden de faydalanıldı.

Şerife İrgin'i arama çalışmaları sürüyor.

Kayıp kadının eşi Aziz İrgin, eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek, "Kendisi konuşmakta güçlük çekiyor ve oldukça kilolu. Bir yere yuvarlanıp kalmış olabilir. Çevredeki ormanlık alanlar tarandı. Bazı yerlere iki üç kez bakıldı, ancak bir sonuç elde edilemedi." dedi.

Aziz Küllü de, cuma sabahı evden ayrılan ablası Şerife İrgin'den haber alamadıklarını söyledi. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu İnebolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title