Haberler

Çalkaya'dan Amatör Spora Destek

Güncelleme:

Her yıl sezon açılışında ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme ve tesis desteği veren Balçova Belediye Başkanı Mehmet A. Çalkaya, geleneği bozmadı.

Her yıl sezon açılışında ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme ve tesis desteği veren Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, bu yılda geleneği bozmadı.

Ücretsiz spor okulu uygulamaları ile ilçedeki 6 bin çocuğa ücretsiz spor hizmeti veren Balçova Belediyesi amatör spor kulüplerini de unutmuyor. Sekiz yıldır ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme, lisans ve tesis desteği veren Balçova Belediyesi, amatör liglerin başlaması nedeniyle amatör spor kulüplerinin eksik malzemelerini aldı. Belediye Spor Tesisleri'nde düzenlenen törene Balçova Spor, Balçova İdman Yurdu, Balçova Belediye Termal Spor, Balçova Masterler Spor, Balçova Fahrettin Altay Spor, Balçova Elit Spor ve Olimpiyat Köyü Spor Kulüpleri'nin yöneticileri ve sporcuları ile belediye meclis üyeleri katıldı. Törende sporculara maç ve idmanlarda yararlanabilecekleri top, forma, ayakkabı, tekmelik, eldiven, ip ve eşofman gibi tamamı birinci sınıf ürünlerden oluşan spor malzemesi dağıtıldı.

Malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, sporun paylaşma ve birlikte iş yapma becerisini geliştiren önemli bir uğraş olmasının yanı sıra, kötü alışkanlıklardan uzak durmada da önemli bir aktivite olduğunu vurgulayarak kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Belediye olarak sağlıklı yaşam adına özellikle çocuklara spor yaptırdıklarını ifade eden Başkan Çalkaya "Bizim gibi gençlerin spor yapması için çaba sarf eden tüm kulüp yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizler gençlerimize spor yaptırdığınız sürece bizim sizlere desteğimiz her zaman devam edecek. Gençlerimizden de tek isteğim spor yaparken, mücadele ederken centilmenliği hiçbir zaman arka plana itmeyin" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Çalkaya Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title