Haberler

Çalıştığı Firmayı Dolandırmaktan Gözaltına Alındı

Giresun’da bir kömür firmasının pazarlama müdürü, iş yerini dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Giresun'da bir kömür firmasının pazarlama müdürü, iş yerini dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Karadeniz Bölgesi'nin en eski kömür firmalarından birinin Giresun'daki fabrikasında pazarlama müdürü olarak görev yapan M.Ü., iddiaya göre çalıştığı şirketi yaklaşık 200 bin dolar dolandırdı. Firma kapsamında 3 yılı aşkın süredir Ordu, Giresun ve Fatsa bölgelerinde pazarlamacı olarak çalışan M.Ü.'nun Ordu'da bazı apartman ve site yöneticileriyle çıkar ilişkileri kurarak, şirket üzerinden yaklaşık 200 bin dolarlık haksız kazanç sağladığı iddia edildi. Şirket yetkilileri, M.Ü. hakkında suç duyurusunda bulundu. Firma yöneticileri, hem maddi anlamda hem de manevi anlamda büyük mağduriyet yaşandığını kaydetti.

Gözaltına alınan M.Ü.'nün ise savcılıktaki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Zanlının paranın bir kısmını apartman yöneticilerine verdiğini, diğer kısmını ise zimmetine geçirip harcadığını söylediği belirtildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Bölgesi Giresun Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title