Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik İstanbul'da

Bakan Çelik, Küçükçekmece Belediye Başkanı Karadeniz’i makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak yeni SGK binasıyla ilgili bilgi aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i makamında ziyaret ederek ilçede yapılması planlanan yeni Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası ile ilgili bilgi aldı.

Küçükçekmece Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bakan Çelik ziyarette, belediye başkanı Karadeniz'i tebrik etti, yeni görevinde başarılar diledi.

İlçeye yapılacak modern SGK binasının özelliklerinin konuşulduğu görüşmede, vatandaşların sosyal güvenlik hizmetini daha rahat alabilmeleri için bu tür projeleri çok önemsediklerini ifade eden Çelik, "Önceliğimiz vatandaş memnuniyeti. Bunun için çalışmalarımız tüm yurtta aksamadan devam edecek" dedi. Çelik, Karadeniz'e projeden dolayı teşekkür etti.

Karadeniz de Küçükçekmece SGK'nın ilçe için büyük bir kazanım olacağını belirterek, "Bu önemli yatırım hizmete girdiğinde Küçükçekmeceliler, Güneşli'deki SGK'dan alınan hizmeti buradan almaya başlayacaklar ve kolayca işlemlerini halledebilecekler" ifadelerini kullandı.

Yer tahsisi Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılacak yeni SGK binasının inşası Halkalı'da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yaptırılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Faruk Çelik Karadeniz İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title