Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in Valilik Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Artvin'de- Bakan Çelik: - "Artvin'e ne yapılsa azdır"- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Artvin'e desteklerinin süreceğini belirterek, "Artvin'e ne yapılsa azdır" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Artvin'de- Bakan Çelik: - " Artvin'e ne yapılsa azdır"- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Artvin'e desteklerinin süreceğini belirterek, " Artvin'e ne yapılsa azdır" dedi.Bakan Çelik, AK Parti İl Kongresi'ne katılmak için geldiği Artvin'de, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş ve Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile Vali Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti. Valilik girişinde anı defterini imzalayan Çelik, ardından makamına geçtiği Cirit'ten kent hakkında brifing alıp, kentin 3D belgeselini izledi.Bakan Çelik, burada yaptığı konuşmada, Artvin'in baba ocağı olduğunu belirterek, "Artvin, doğal güzellikleriyle Türkiye'nin önde gelen illerinden birisi. Buradaki bazı rakamlar çok düşük görünse de Artvin'in özelliklerinden kaynaklanan bir durum bu. Yani buranın bir sanayi şehri olması zaten düşünülmüyor. Ama sanayi hiç olmasın anlamı da doğru değil. Dolayısıyla Artvin'in özellikle barajlardan kaynaklanan genel görünümünü olumlu etkileyen tablosuna karşı gerçeğinin de böyle olmadığını biliyoruz" diye konuştu.Artvin'in teşvik açından daha üst sıralarda olması gerektiğini belirten Çelik, "Artvin'in teşvik kapsamında 4. bölgede olmasının dezavantajlı durum teşkil ettiği çok açık. Bu boyutunu inşallah AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile Ankara'da değerlendirme imkanımız olacak. Diğer yönleriyle Artvin'de topyekun bir kalkınma olduğunu da görüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.Çelik, Artvin'in merkezi yönetimden yoğun destek alan bir il olduğunu da anlatarak, şöyle devam etti: "Artvin'in yoğun bir şekilde merkezi yönetimden destek alan ilimiz. Milletvekilimizin oradaki çalışma ve gayretlerini özellikle eğitim alanında, sağlık alanında ve her alanda diyebileceğimiz yoğun bir trafik yaşanıyor. ve ciddi kaynak aktarımı da gerçekleşiyor. Kentteki altyapı projeleri barajdan kaynaklanıyor. Dolayısıyla ağır ve büyük projeler. Ulaşım ağı açısından coğrafi durumda dikkate alındığı zaman zorluklar ortada ama ciddi mesafenin alındığını biliyoruz. Gelecekte Artvin'in ülkemiz turizmine de çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum"Bakan Çelik, Artvin'in ekolojik anlamda son derece önemli bölge olduğuna işaret ederek, "Artvin'e ne yapılsa azdır. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada el birliğiyle gerek mülki amirlerimizle gerek siyasi kanatta bulunan arkadaşlarımızla Artvin'e katkı sunmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. -

Kaynak: AA / Politika

İsrafil Kışla Faruk Çelik Ak Parti Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title