Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in Şanlıurfa tesislerini ziyareti, - Oyuncularla bir araya gelişi ve fotoğraf çektirmesi, - Hastane şantiyesini ziyareti ve incelemeleri,- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in açıklamaları, - Hastaneyi gezişi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: - "Yakın zamanda yaklaşık 3 bin 200 yatak Şanlıurfa merkezinde devreye girmiş oluyor"- " Türkiye'de Ankara, İstanbul'dan sonra bu büyüklükte sağlık yatırımı başka bir ilde yok" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, temeli yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacak bin 700 yataklı Şanlıurfa şehir hastanesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.Çelik, kentteki temasları kapsamında Şanlıurfaspor Tesisleri'ni ziyaret ederek, yönetici ve futbolcularla bir araya geldi. Bu akşam oynanacak Kayserispor maçında takıma başarı dileyen Çelik'e, futbolcuların imzaladığı 8 numaralı Şanlıurfaspor forması hediye edildi.Daha sonra temeli yarın atılacak bin 700 yataklı şehir hastanesinin yapılacağı alana geçen Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'ya vaatlerinin olduğunu ve bunların gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Çelik, sağlanan yatırımlarla kentin büyük bir atılım gerçekleştirdiğini belirterek, şöyle konuştu: "Şehir hastaneleriyle ilgili çok ciddi bir hukuki süreç yaşandı, yalnız Şanlıurfa değil genel itibarıyla şehir hastanelerinin yapım modeliyle ilgili çok ihtilaflar oldu ama bunlar çözüldü. Şanlıurfa bin 700 yataklı şehir hastanesinin ihalesi de 2 gün içinde, yoğun bir mücadele içerisinde katılan onlarca firma arasında netice itibarıyla bir firma ihaleyi almış oldu. Bizim şartımız da şuydu hangi firma alırsa hemen sabahleyin burada işe başlayıp, temelini atıp, seri bir şekilde bu hastanenin inşası şeklinde talebimiz oldu. Sağolsun Sağlık Bakanımız ve ihaleyi alan firma dün gece bizleri aradılar dediler ki 'Yola çıktık sözünüz yerine gelecek ve hızlı bir şekilde temel atıp işe devam edeceğiz.' Yani temel atıp bırakmak yok bunu ifade etmek istiyorum."Şanlıurfa'nın son yıllarda en çok yatırım yapılan illerin başında geldiğini ifade eden Çelik, "Yakın zamanda yaklaşık 3 bin 200 yatak Şanlıurfa merkezinde devreye girmiş oluyor. Hiçbir ilde yok böyle bir şey, hiçbir şehir merkezinde böyle bir yatak kapasiteli hastane belki Ankara - İstanbul dışında söz konusu değil. Türkiye'de Ankara, İstanbul'dan sonra bu büyüklükte sağlık yatırımı başka bir ilde yok. Şanlıurfa'da genç bir nüfus var ve sağlık kuruluşlarına ihtiyacı var, o anlamda isabetli bir yatırım olduğunu özellikle burada belirtmek istiyorum" dedi. Söz konusu hastanenin 3 yılda tamamlanması hedefleniyor.Çelik, daha sonra Eyyübiye ilçesindeki 800 yataklı devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title