Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: - "Soma ve Ermenek'teki maden kazaları Ahilik ahlakını, iş sağlığı ve güvenliğinin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu hatta belki de bu sorunun çözümünü yine kendi kültür ve medeniyet kodları içinde aramamız gerektiğini bir kez daha ortaya koydu"ŞANLIURFA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, son zamanlarda yaşanan iş kazalarına değinerek "Soma ve Ermenek'teki maden kazaları Ahilik ahlakını, iş sağlığı ve güvenliğinin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu hatta belki de bu sorunun çözümünü yine kendi kültür ve medeniyet kodları içinde aramamız gerektiğini bir kez daha ortaya koydu" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: - "Soma ve Ermenek'teki maden kazaları Ahilik ahlakını, iş sağlığı ve güvenliğinin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu hatta belki de bu sorunun çözümünü yine kendi kültür ve medeniyet kodları içinde aramamız gerektiğini bir kez daha ortaya koydu"ŞANLIURFA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, son zamanlarda yaşanan iş kazalarına değinerek "Soma ve Ermenek'teki maden kazaları Ahilik ahlakını, iş sağlığı ve güvenliğinin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu hatta belki de bu sorunun çözümünü yine kendi kültür ve medeniyet kodları içinde aramamız gerektiğini bir kez daha ortaya koydu" dedi. ..

Kaynak: AA / Güncel

Halil Etyemez Ermenek Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title