Haberler

Çalışma Müşaviri Önay Veda Etti

(SNA) DANİMARKA'da görev süresi dolan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Rıza Önay, SNA aracılığı ile vatandaşlarımıza veda etti.

(SNA)

DANİMARKA'da görev süresi dolan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Rıza Önay, SNA aracılığı ile vatandaşlarımıza veda etti. Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği bünyesinde ikince kez görev yapan ve ikinci görev süresini de tamamlayan Ali Rıza Önay, vatandaşlarımızın ayaklarına kadar giderek onları, emeklilik, erken emeklilik, kesin dönüş, Danimarka ve Türkiye'deki haklar gibi bir çok konuda bilgilendirmiş ve işlemlerini yapmalarına yardımcı olarak vatandaşlarımızın büyük takdirini toplamıştı.

Ali Rıza Önay, SNA aracılığı ile vatandaşlarımıza gönderdiği mesajında şöyle dedi:

"Değerli Vatandaşlarımız,

T.C. Kopenhag Büyükelçiliği nezdinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri olarak Haziran 2010 tarihinde başladığım görevimi Haziran 2014 tarihi itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde gerek derneklerimizde yaptığımız toplantılarda gerekse çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz etkinliklerde başta emeklilik ve sosyal güvenlik konuları olmak üzere Müşavirliğimiz görev alanına giren hususlarda vatandaşlarımızı bilgilendirmeye, belge düzenlenmesi, emeklilik başvurusu vb. konularda kendilerine yardımcı olmaya çalıştım.

Sunulan tüm hizmetlerde "vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır" ilkesini esas aldığımı, sizlerin memnuniyetini ve hayır duasını her şeyin üzerinde tuttuğumu bilmenizi isterim.

Görev yaptığım süreç içerisinde gözlemlediğim bir husus olarak Danimarka'da yaşayan siz vatandaşlarımızın Danimarka'da her geçen gün ekonomik, sosyal ve siyasi alanda kaydettiği ilerlemeleri, yine gençlerimizin son yıllarda eğitim imkanlarından azami ölçüde yararlanarak meslek sahibi olma konusunda yakaladığı başarıları, demokratik temsil ve katılım hakları konusunda artan duyarlılığınızı takdire şayan bulduğumu ifade etmek isterim. Bu alanlarda sizlerden gelecek başarı haberlerinin de artarak devam edeceğine inanıyorum.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza Allahaısmarladık diyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum.

Selam ve saygılarımla"

Kaynak: Scandinavianagency.com / Ekonomi

Danimarka Kopenhag Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title