Haberler

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik"

Uşak Valisi Ahmet Okur, istihdamın artırılması için il genelinde yoğun çalışma gerçekleştireceklerini söyledi.

Uşak Valisi Ahmet Okur, istihdamın artırılması için il genelinde yoğun çalışma gerçekleştireceklerini söyledi.

Vali Okur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılması hedeflerine yönelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) toplantı salonunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Okur, istihdamın arttırılması ve işsizliğin azaltılmasında herkese görev düştüğünü belirterek, şunları söyledi:

"İlimizde ciddi anlamda bir sanayi potansiyeli var. Bu potansiyeli istihdamın arttırılması yönünde en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sanayicilerimizin başlatılan teşvik programından nasıl faydalanacakları konusunda önümüzdeki haftadan itibaren hem OSB'lerde hem de diğer odalarımızda bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. İlimizde istihdamın arttırılması için sivil toplum örgütlerimizin desteği ile yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz."

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Öztürk ve İl Defterdar Vekili Birsen Tokaç tarafından teşvik programı ile ilgili bilgi verildi.

Toplantıya Belediye Başkanı Nurullah Cahan, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman, UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, Ticaret Borsası Başkanı Zeki Sezer, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sadettin Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Öztürk Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title