Haberler

Çalışkan: "Yeni Bir Dünya Kurulurken Kadına Büyük Görev Düşüyor

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, yeni bir dünya kurulurken, kadınlara büyük görev düştüğünü söyledi.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, yeni bir dünya kurulurken, kadınlara büyük görev düştüğünü söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle esnaf ziyareti yaptığı yerlerde kadınlara karanfil dağıtan Çalışkan, Ziyapaşa Bulvarı ve çevresinde vatandaşla buluştu. Esnafı ziyaret ederek hal hatır soran Çalışkan, karşılaştığı kadınların da, kadınlar gününü kutlayarak karanfil verdi. Fatih Terim Sokağı esnafını da ziyaret eden Çalışkan eşit ve adil hizmet sözü verdi. Çalışkan, "Seyhan Belediyesinde ilk olarak zihinsel değişim yaşanacak. 771 bin Seyhanlı'ya eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Seyhan'da sosyal barışı hep birlikte sağlayacağız" dedi.

Abdullah Çalışkan, MHP İl Teşkilatınca Sular VİP'te düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğine de katıldı. Etkinliğe MHP Adana Milletvekilleri Ali Halaman ve Seyfettin Yılmaz ile MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de katıldı. Çalışkan burada eşi Nurten Çalışkan ile birlikte etkinliğe katılan tüm kadınların kadınlar gününü kutladı. Daha sonra konuşan Çalışkan, kadının toplumda önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. Çalışkan "Kadın anadır, bacımızdır, eşimizdir, sevdamızdır. Kadın bu kadar çok kimliği aynı anda taşır. İnsanlığın devamı için kadın çok önemlidir. Yeni bir Dünya kurulurken kadına büyük görevler düşüyor. O nedenle kadına gerekli değeri göstermeliyiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title