Haberler

"Seyhanlıya Eşit ve Adil Hizmet Vereceğiz"

Güncelleme:

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Çalışkan, Güney Seyhan'daki köylere yaptığı ziyaretlerde Seyhanlı'ya eşit ve adil hizmet vereceğini tekrarladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan'daki mahalle ve köylere yaptığı ziyaretlerde Seyhanlı'ya eşit ve adil hizmet vereceğini tekrarladı.

Sabah ilk olarak Hadırlı Mahallesi'ne gelen Çalışkan ile MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ve Meclis üyeleri, vatandaşlarla kahvaltı yaptı. Daha sonra esnafı ve evleri ziyaret eden Sözlü ve Çalışkan, 30 Mart seçiminin, değişimin başlangıcı olacağını vurguladı. Sözlü daha sonra kendi programına devam ederken Çalışkan ise Yalmanlı Köyü'ne geçti.

Abdullah Çalışkan ve beraberindekiler yoğun yağışa rağmen Yalmanlı'da büyük ilgiyle karşılaştı. Köylülerin zılgıtla karşıladığı Çalışkan, köylülerle tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Burada konuşan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu "30 Mart seçimleri yerel seçim olarak görülebilir. Ancak bu seçimde Türkiye'nin bekasını oylayacağız. ya Türkiye'nin bölünmesine göz yumacağız ya da bunları sandığa gömeceğiz" dedi. Sözleri zılgıtlarla kesilen Çalışkan ise Seyhan'daki kadroların MHP'nin 2015'te Türkiye'nin partisi olabilmesi için temel oluşturduğunu ifade ederek "Meclis üyelerimizle Seyhan'ın maküs talihini değiştireceğiz. Bugüne kadar sizler eşit hizmet alamadınız. Bizim size en büyük vaadimiz, eşit ve adil hizmettir. Seyhan'ın tüm kesimlerine eşit hizmet götüreceğiz. Eşit ve adil olacağız" dedi.

Köylüoğlu, Koyuncu, Karayusuflu ve Mürseloğlu Köyleri'ni de ziyaret eden Çalışkan, sosyal adalet vurgusu yaptı. Karayusuflu'da köy meydanında yaptığı mitingin ardında köyde yolu kesilen Çalışkan burada da yol ortasında mini bir miting yaptı. Çalışkan yeni kanunla mahalle olacak köylere seçimin ardından kaliteli hizmet getireceklerini söyledi ve Seyhan'da ulaşılamaz hiçbir bölgenin kalmayacağını belirtti.

Abdullah Çalışkan köy ziyaretlerinde, AK Parti'den ayrılarak MHP saflarına katılanlara da rozet taktı. AK Parti Dervişler Köy Başkanı Sabahattin Çelebi ve kadın kollarından Elif Zengin, AK Parti Karayusuflu Köy Başkanı Tarkan Dolmuş ve Yalmanlı Köyü'nden Deniz Ungan MHP saflarına katıldı. Katılımcılara rozetleri MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan tarafından takıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MUSTAFA İZGİOĞLU Hüseyin Sözlü Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title