Haberler

Çalışkan'in Seçim Gezileri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, 30 Mart’ta yapılacak seçimin ardından Seyhan’da sosyal barışı sağlayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, 30 Mart'ta yapılacak seçimin ardından Seyhan'da sosyal barışı sağlayacağını söyledi.

Çifte Minare civarında kurulan semt pazarına giderek pazarcı esnafı ve vatandaşla buluşan Çalışkan, esnafın, ekonomik durumun kötü gidişatıyla ilgili şikayetlerini dinledi.

Uzun yıllardır kurulu bulunan "Amerikan Pazarı"nı da ziyaret eden Çalışkan, burada da esnafın sorunlarını dinledi. Esnafın rahat bir nefes alabilmesi için belediyelerin de altyapı hizmeti vermesi gerektiğini ifade eden Çalışkan, göreve geldiklerinde esnafa azami ölçüde katkı vereceklerini söyledi.

Seçim gezilerinde gittiği mahallelerin muhtarlarını da ziyaret eden Çalışkan bu çerçevede Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nahit Kızıl ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Halil Kalelioğlu'nun konuğu oldu. Burada konuşan Çalışkan, belediyeyi muhtarlarla yöneteceklerini tekrarladı.

İlçede istihdam sağlayan işletmeleri de ziyaret eden Çalışkan, yanlarında çok sayıda işçi çalıştıran Çalık-Pen'i ziyaret etti. Çalışkan işletme sahipleri Muhteşem ve Şentürk Çalık ile bir süre sohbet etti ve kente sağladıkları katma değer nedeniyle teşekkür etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Tellidere Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Çalışkan, hayırlı işler dileğinde bulunduğu esnafın sorunlarını da dinledi. Belediye olarak eşit ve adil hizmet sunacaklarını tekrarlayan Çalışkan sağlıklı bir Seyhan için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Çalışkan Belediye ekmek büfelerinde çalışan işçilere yemek verdi. İşçilerle sohbet eden Çalışkan, 25 yıldır temiz siyaset yaptıklarını vurgulayarak, belediyede de temiz siyaset yapacaklarını söyledi. Çalışkan işçilerin sorularını da yanıtladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title