Haberler

Çalışkan: "Halkımıza En İyi Hizmeti Vermek İçin Çalışıyoruz"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Fen İşleri Müdürlüğü'nün sürdürdüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ile birlikte Hürriyet Mahallesi'nde altyapısı ve kaldırımları tamamlanmış sokaklarda yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Karaman halkına en iyi hizmeti verebilmek ve altyapısı hazır yolları vatandaşların hizmetine sunabilmek amacıyla planlı ve koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Çalışkan, "Mahallelerimizde, altyapısı tamamlanmış tüm sokak ve caddelerimizde bakım-onarım, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Son iki yılda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarını 2016 yılında daha da katlamayı hedefliyoruz. Yoğun bir program yaptık. Bu plan dahilinde altyapısı ve kaldırımları tamamlanmış mahallelerimize öncelik vererek vatandaşlarımızı çok daha modern yollara kavuşturacağız. Hürriyet Mahallesi'nin yollarına altyapı eksikliği nedeniyle uzun süredir asfalt serilememişti. Bu eksikliği giderdik ve ekiplerimiz şimdi mahallede ki tüm sokakları sıcak asfaltla kaplıyor. Burada yaşayan hemşehrilerimiz artık toz ve topraktan kurtulup daha huzurlu bir ortamda yaşayacaklar" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Mahallesi AK Parti Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title