Haberler

Çalışkan: "Adana'nın Gelişmesi İçin Ne Gerekiyorsa Biz Varız"

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in iadeyi ziyaretinde, "Adana’nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz orada varız" dedi.

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in iadeyi ziyaretinde, "Adana'nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz orada varız" dedi.

Adana Ticaret Borsası Yönetimine iadeyi ziyarette bulunana Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, yatırımcı, işadamı ve sanayicinin güvenebileceği illere, bölgelere yatırımlarını daha rahat yapabildiğini ifade ederek göreve geldikleri günden beri güvenli ortamı sağlamaya çalıştıklarını, teşkilat olarak her zaman halkın yanında yer almayı bildiklerini söyledi. Zeybek, "Sizlerde bizlere her zaman ağabeylik yaparak yanımızda yer aldınız. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, ATB İkinci Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Sabahattin Yumuşak ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Adana Ticaret Borsasının işleyişi hakkında bilgi veren Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, "Öncelikle ziyaretimize geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Her zaman sizlere desteğe hazırız. Adana'nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz orada varız. Adana Ticaret Borsası olarak tarım ve tarım ürünlerinin değerlendirilmesinde Adana'nın en önemli sivil kuruluşlarından biriyiz. Bunun dışında da Adana'yı ilgilendiren tüm projelerde varız. Adana'da bulunan diğer odalarla, valilik, belediyelerle, organize sanayi bölgesiyle ve siyasi otorite ile işbirliği yapmaktayız" dedi

Adana Ticaret Borsası projelerinden de bahseden ATB Başkanı Muammer Çalışkan, "Borsa Kampüsü" projemiz ve "Hassas Tarım" projemiz var. Hassas tarımda da tarımın en büyük girdisi gübrenin yüzde kırklara varan miktarda tasarrufunu sağlayacak bir projedir. Bu tüm batı ülkeleri ve Güney Amerika ülkeleri, batı ülkeleri derken hem Avrupa ülkeleri, Arjantin, Brezilya ülkelerinin hepsi artı hassas tarıma geçti bizde geçiyoruz. Üretmek önemli ama değerlendirmekte en az onun kadar önemli olduğundan Borsa Kampüsümüz üretilen ürünün tam değerinde satılmasını sağlayacağından bizim proje birimimiz gerçekten çok güçlüdür" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ATB Başkanı Muammer Çalışkan ziyaret anısına Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e el yapımı çini işlemeli vazo hediye etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Çalışkan Cengiz Zeybek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title