Haberler

Çalışan Gazeteciler Birlik ve Beraberlik İstiyor

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği’nin yapılan yeni binasını ilk ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi oldu.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği'nin yapılan yeni binasını ilk ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi oldu.

Birkaç ay önce çalışan gazetecilerin birliği ve beraberliğini sağlamak, ayrıca gazetecilerin haklarını aramak için kurulan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği'nin binasının yapımı kısa sürede tamamladı.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, yeni yapılan dernek binasında diğer derneklerle ilgili birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Gülebak, "Diğer dernek başkanlarına buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım tek çatı altında toplanalım bir dernek binamız var. Kongreye gidelim çalışan gazeteciler başkanını seçsin gerekirse ben aday olmam yeter ki gazetecilerimizin sesi olalım" ifadelerini kullandı.

Dernek binasına yapılan ilk ziyareti gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ziyaretinde dernek binasının biten kısımlarını gezdi. Çiftçi, Şanlıurfa basınına kazandırılan güzel bir dernek binası olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının böyle bir yeri hak ettiğini söyleyen Çiftçi, "Dernek başkanı Tahir beye ben basın mensupları adına teşekkür etmek istiyorum. Sahadaki basın mensupları böyle bir yeri hak ediyordu. Şanlıurfa'nın eski evlerini andıran bu bina gerçekten bizleri çok sevindirdi" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİKTEN YANAYIZ"

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler derneğine gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduklarını belirten Çiftçi, birlik ve beraberlikten yana olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"İnşaatın büyük bir bölümü bitmiş durumda daha önce bilgim vardı böyle bir Şanlıurfa'mızın müstakil tarihinde ve kültürde olan bir evin restorasyonu gerçekleşiyordu. Bugünde biraz gezdik dolaştık çokta güzel olmuş çalışan tüm gazeteciler adına sevindiğimi belirtmek istiyorum. Birlik ve beraberlikten yanayız. Çalışan gazetecilerimizin toplumda nasıl bir liste ile karşı karşıya kaldığını biliyoruz ve bilen yöneticileriz bilgeler anlamında da çok zor koşullarda çalıştığını toplumun sesi olduğunu, kulağı olduğunu, gözü olduğunu, kamuoyunu bilgilendirme anlamında canları pahasına da olsa risk taşıdıklarını biliyoruz. Bizlerde yerel yöneticiler olarak bu arkadaşlarımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Şanlıurfa'mız güzel bir şehir hepimiz birlik ve beraberliği göstermemiz gerekiyor. İnşallah sevgi şehri yapacağız kültür şehri yapacağız kardeşçe omuz omuza gönül gönüle hep birlikte yürüyeceğiz diyorum. Ben misafirlikten dolayı hepinizin adına da tabi ki temsilen sayın başkanımız Tahir Gülebak'a teşekkür ediyorum."

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin yeni dernek binasına gerçekleştirdiği ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak İse dernek yönetimi ve üyeleri adına Çiftçi'ye teşekkür etti.

"HEP BİRLİKTE, HEP BERABER GÜÇLÜ OLALIM"

Derneğin inşaat olduğu halde ilk ziyaretçisinin Nihat Çiftçi olduğunu belirten Gülebak, "Karaköprü Belediye Başkanımızın ilçesindeki çalışmalarından dolayı öncelikle dernek olarak, gazeteci arkadaşlar olarak teşekkür ediyoruz. Çalışan tüm belediyelerimizin dernek olarak, çalışan gazeteciler olarak gece gündüz yanlarında olacağımızı onlar uyumayana kadar sahada çalışan arkadaşlarımızın da uyumayacağını emeklerini gücümüz yettiği kadar yer vereceğimizi belirtmek isteriz. Başkanlarımızdan da tek dileğimiz gazeteci arkadaşlarımıza da makamlarına geldiklerinde sahip çıkması çünkü bütün çalışma saatleri birlik ve beraberlik içinde onlar bizim için çalışıyor biz onlar için çalışıyoruz onun için hep birlikte hep beraber güçlü olalım" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sahada çalışan basın mensuplarıyla sohbet etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaköprü Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title