Haberler

Çalıntı Kaydı Bulunan Araçla Pts'ne Takılınca Yakalandılar

Çorum’un Osmancık ilçesinde, 5 ayrı suçtan aranan kişi çalıntı otomobil ile yakalandı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde, 5 ayrı suçtan aranan kişi çalıntı otomobil ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'dan birkaç günlüğüne aracı kiralayıp, kira bedelini ödedikten sonra İstanbul civarında işlerini takip etmeye arkadaşı Onur C. (33) ile giden ve 5 ayrı suçtan aranması bulunan İsa Y.'nın (46) kullandığı 25 plakalı Rent A Car aracını, kiralama süresi bitiminde teslim edilmeyince, Erzurum'da bulunan Rent A Car firması tarafından çalıntı olarak emniyete bildirildi.

Yurt genelinde tüm emniyet birimlerinde çalıntı kaydı bulunan araç dün gece İstanbul'dan Erzurum'a seyir halindeyken, Tosya'dan geçtiği sırada plaka takip sistemine takıldı. Osmancık İlçesi'ne doğru seyir halinde olduğu tespit edilen araç Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Osmancık'a giriş yapan araç Bölge ve şehir içi trafik ekipleri ile asayiş ekiplerinin koordineli çalışması neticesinde ilçe girişinde alındı. Araç içinde bulunan şahıslar ile ilgili yapılan GBT sorgulamasında İsa Y.'ın 5 ayrı suçtan, Onur C.'ın ise bir suçtan arama kayıtlarının bulunduğu tespit edildi. Erzurum'dan güveni kötüye kullanmak suretiyle çalıntı kaydı bulunan araçta yakalanarak gözaltına alınan şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Yapılan sorgulamalarının ardından yakalama müzekkerelerine istinaden adli makamlara sevk edildi.

Adli makamlar tarafından Onur C. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 5 ayrı suçtan arama kaydı bulunan İsa Y. ise tutuklanarak Çorum Cezaevi'ne teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmancık İstanbul Erzurum Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title