Haberler

Çalıntı Araçların Son Durağı: Cilvegözü Sınır Kapısı

Güncelleme:

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sınır kapısında yıl içerisinde Suriye'ye geçirilmek istenen bir kısmı da İnterpol tarafından aranan 23 lüks araca el konuldu.

Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda yıl içerisinde yapılan çalışmalarda, Türkiye'den ya da başka ülkelerden çalındığı tespit edilen ve Suriye'ye geçirilmek istenen bir kısmı İnterpol tarafından da aranan 20'si Türk 3'ü yabancı plakalı 23 lüks araca el konulduğu bildirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cilvegözü Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu sınırdan geçirilmek istenen çok sayıda lüks araca el koydu.

Cilvegözü Sınır Kapısı sorumluluk bölgesinde Türkiye'den Suriye'ye, Suriye'den Türkiye'ye geçirilmek istenen özellikle lüks araçlar ekiplerin şüphesi üzerine durdurularak inceleniyor.  İnterpol tarafından aranması ihtimalini göz önünde tutan ekipler bu yönde de araçların sorgusunu yapıyor. İnterpol kaydı bulunan ve çalıntı olduğu tespit edilen araçlara el konulurken sürücüleri hakkında yasal işlem uygulanıyor.

Çalışmalar kapsamında sınır kapısında yıl içerisinde 20'si Türk, 3'ü yabancı plakalı 23 lüks araca el konulduğu öğrenildi. Çalıntı araçlarla ilgili Cilvegözü Sınır Kapısı'nda önlemlerin arttırıldığı belirtildi.

Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski oyuncularından ve kaptanlarından İbrahim Üzülmez'in İstanbul'da çalınan cipi de geçtiğimiz günlerde Reyhanlı ilçesinde bulunmuştu. - Hatay

Kaynak: AA / Güncel

Cilvegözü Reyhanlı Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title