Haberler

Çalıntı Araba ile Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı

Çalıntı araba ile hırsızlık yapan şahıslar yakalandıGAZİANTEP - Gaziantep'te çalıntı araç ile hırsızlık yaptığı ileri sürülen 2 kişi, kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Çalıntı araba ile hırsızlık yapan şahıslar yakalandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te çalıntı araç ile hırsızlık yaptığı ileri sürülen 2 kişi, kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te 30'a yakın suçtan aranan İ.K. ve M.A., dün çaldıkları ileri sürülen 27 ADC 28 plakalı araca sahte plaka kullanarak, bir evde hırsızlık yaptı. Ardından yaklaşık 10 bin TL değerinde gıda malzemesi çalan şahıslar, çalınan aracı araştıran Gaziantep Asayiş Büro Amirliği Oto Hırsızlık Bürosu ekiplerine yakalandı. Şahısların Gaziantep'in Şehitkamil İlçesine bağlı Aydınlar mahallesinde yer alan bir depoda bulunduğunu belirleyen ekipler, depoya operasyon düzenledi. Polisi bir anda görünce panik yaşayan şahıslar, polislere mukavemet gösterdi. Ekipler, kısa sürede şahısları etkisiz hale getirerek, gözaltına aldı. Şahıslarla birlikte yakalanan çalıntı araç ve toplam 10 bin TL'lik gıda malzemesine el koyan ekipler, baskında bir de ruhsatsız bir tabanca ele geçirdi.

Gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen araç ve malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
title