Haberler

Çalımbay: "Maçın Ilk 10 Dakikası Hariç Çok Iyiydik" - Antalya

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Maçın ilk 10 dakikası hariç çok iyiydik.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Maçın ilk 10 dakikası hariç çok iyiydik. Çok iyi pozisyonlar yakaladık. Son paslarda dikkatli olsak farklı, güzel bir maç olabilirdi." dedi.

Çalımbay, sahalarında 1-0 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, 10 Aralık'ta İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olanların ailelerine başsağlığı dileğinde bulunarak, bu nedenle üzgün olduğunu söyledi.

Konuşurken dahi gözlerinin yaşlandığını aktaran Çalımbay, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. İnşallah bundan sonra böyle şeylere bir daha maruz kalmayız. Halk olarak birbirimizi yemek yerine, her zaman her yerde ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. Tekrar tüm ülkemizin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.

Çalımbay, karşılaşma öncesinde gerçekten galibiyeti düşündüklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Maçın ilk 10 dakikası hariç çok iyiydik. Çok iyi pozisyonlar yakaladık. Son paslarda dikkatli olsak farklı, güzel bir maç olabilirdi. Maçın sonlarına doğru giren oyuncular, maçın kaderini değiştirebilecek oyunculardı. Bizim için galibiyet çok çok önemliydi. Şimdi kalan iki maçımız var. Buraya geldikten sonra bütün maçlarımıza final niteliğinde baktık. Kalan iki tane maç, bizim nereye, hangi yöne gideceğimizi belirleyecek. Belki bu maçtan daha fazla konsantre olarak kalan iki maçı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz."

"Eto'o çok iyi liderlik yapıyor"

Fenerbahçe'nin çok tehlikeli bir takım olduğunu, kendilerinin de onları oynatmamaya çalıştığını vurgulayan Çalımbay, sahadaki oyunu bir hafta boyunca çalıştıklarını ve oyuncularının tüm istenilenleri yaptığını belirtti. Çalımbay, "Fenerbahçe'nin zaaflarından yararlanmaya çalıştık, iyi pozisyonlar yakaladık." ifadesini kullandı.

Sow'un iptal edilen röveşata golü ile ilgili soru üzerine Çalımbay, pozisyonun öncesinde ofsayt olduğunu, hakemin de faul verdiğini dile getirdi.

Çalımbay, takımının kalitesinin çok yüksek olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Eto'o takıma çok iyi liderlik yapıyor. Herkes birbirine yardım ediyor. İyi bir takım olduk, iyi çalışıyoruz. Bunu da sahaya yansıtıyoruz. Önemli olan devre arasına kadar kalan iki maçı iyi bitirmek. Mükemmel bir arkadaşlık ortamı var. Mutlaka devre arasını iyi geçirip, birkaç takviye ile daha iyi olacağız. Çok iyi bir çıkış yakaladık bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

title